• Hjul av klĂ€der on Prinxy
    Hjul av klÀder
  • Hur Harley stal julen on Prinxy
    Hur Harley stal julen
  • Disney Spel 👗 Spela gratis @ prinxy.se

    Ge dig ut pÄ magiska Disney-inspirerade Àventyr för tjejspelare! GÄ med dina favoritprinsessor, lös pussel och slÀpp lös din kreativitet i vÄr förtrollande samling.

VÀlkommen till Disney- spelens magiska vÀrld, dÀr alla dina favoritkaraktÀrer kommer till liv i en vÀrld fylld av förtrollande Àventyr! I detta universum kan tjejspelare ge sig ut pÄ fantastiska resor, lösa spÀnnande pussel och fördjupa sig i de fÀngslande berÀttelserna som har förtrollat generationer.

VÄr samling av Disney-inspirerade spel tar dig till vÀrldar fyllda av förundran och spÀnning. GÄ med dina favoritprinsessor, som Askungen, Ariel, Mulan och fler, nÀr de ger sig ut pÄ spÀnnande uppdrag och fÄr nya vÀnner pÄ vÀgen. HjÀlp dem att övervinna hinder, lÀra sig vÀrdefulla lektioner och upptÀcka den sanna innebörden av vÀnskap och kÀrlek.

För fans av de ikoniska Disney- klassikerna har vi en skattkammare av spel som kommer att svepa upp dig! Dansa och sjung med de ÀlskvÀrda karaktÀrerna frÄn Skönheten och Odjuret, gÄ med i Peter Pans och Tinkerbells busiga upptÄg, eller ge dig ut pÄ Àventyr med Moana och Maui pÄ öppet hav. Det rÄder ingen brist pÄ roligt nÀr det kommer till vÄr förtrollande kollektion.

Är du sugen pĂ„ en resa till Disneys moderna vĂ€rld? Inga problem! Vi har ocksĂ„ spel med karaktĂ€rer frĂ„n de senaste storfilmerna, som Frozen, Zootopia och Big Hero 6. Följ med Elsa och Anna pĂ„ deras iskalla Ă€ventyr, lös mysterier med Judy Hopps och Nick Wilde, eller rĂ€dda staden med det heroiska teamet av Big Hero 6.

Gör dig redo att slÀppa lös din kreativitet med vÄrt blÀndande utbud av klÀd-, smink- och designspel. Förvandla dina favoritkaraktÀrer frÄn Disney med snygga outfits, fantastiska frisyrer och fantastiska accessoarer. Designa en vacker klÀnning för Askungen, ge Ariel en trendig makeover eller dekorera Elsas ispalats med din unika touch. Möjligheterna Àr oÀndliga!

För pusselentusiasterna kommer vÄr samling av pussel med Disney-tema att utmana ditt intellekt och din kvickhet. Testa ditt minne med matchande spel, spÀnn dina strategiska muskler med brÀdspel eller trÀna dina problemlösningsförmÄga med dolda objektuppdrag. Dyk in i dessa förtrollande vÀrldar och se om du har vad som krÀvs för att klara de utmaningar som vÀntar dig.

SĂ„, tjejspelare, vad vĂ€ntar ni pĂ„? GĂ„ in i Disney- spelens fascinerande universum och börja din magiska resa idag! Med sĂ„ mĂ„nga förtjusande karaktĂ€rer, förtrollande berĂ€ttelser och spĂ€nnande Ă€ventyr kommer du snart att befinna dig vilse i en vĂ€rld av nöje och fantasi. Är du redo att utforska magin? LĂ„t förtrollningen börja!