Glampingresa pÄsk on Prinxy

Spelar Glampingresa pÄsk pÄ Prinxy

BerÀttelsen om Glampingresa pÄsk

Fira vĂ„rens högtider med stil tillsammans med tvĂ„ av dina favorit Disney-tjejer! I pĂ„sk ska Elsa och Anna glampa och ni, damer, Ă€r vĂ€lkomna att vara med! I detta helt nya Prinxy dress up-spel   kallas Easter Glamping Trip , hjĂ€lper du Frozen-systrarna att vĂ€lja sina chica outfits för den kommande resan. Sedan kan du hjĂ€lpa dem att dekorera sitt tjusiga tĂ€lt, och slutligen kan du tillsammans med dem genomföra en rolig aktivitet med semestertema. Är du redo att vara med pĂ„ det roliga?

I detta gratis prinsessspel för tjejer firar du pĂ„sk pĂ„ traditionellt norskt sĂ€tt. Ett sĂ€tt som norrmĂ€nnen Ă€lskar att fira pĂ„sk pĂ„ Ă€r att utforska naturen under ett par dagar. I Ă„r ska vĂ„ra norska systrar glampa i fjĂ€llen, dĂ€r de planerar att koppla av under solen hela dagen. För det bokade de Norges mest InstagramvĂ€nliga glampingstĂ€lle och nu behöver de din hjĂ€lp för att fĂ„ sina outfits redo för den tjusiga resan. Kom och kom igĂ„ng med pĂ„sk Glamping Trip- spelet för flickor och se vilka fantastiska semesterlooker du kan sĂ€tta ihop för dem. Som deras moderĂ„dgivare kan du vĂ€lja frĂ„n en imponerande kollektion av bohemiska klĂ€nningar, broderade toppar, stickade blusar, jeans, shorts och aztekiskt tryckta överdelar. GĂ„ igenom alla tillgĂ€ngliga alternativ till ditt förfogande och vĂ€lj dagens perfekta outfit. GĂ„ sedan igenom det breda urvalet av tillbehör ocksĂ„, och vĂ€lj de du gillar mest för att fullborda prinsessornas glampinglook: örhĂ€ngen, armband, skor, strĂ„hattar, kaninöron och blomkronor Ă€r nĂ„gra av alternativen som finns i denna klĂ€nning upp spel för flickor. Bra jobbat, damer! Är du redo för mer?

Följ med tjejerna framför deras glamorösa campingtÀlt hÀrnÀst och hjÀlp dem att dekorera sin terrass pÄ framsidan. Rottingstolar, fÀrgglada kuddar, trÀbord, ljus, lampor, blommor, eldflugor, prylar och smaskiga godsaker blir tillgÀngliga till ditt förfogande nÀr du gÄr in i detta fÀrgglada pÄskdekorationsspel . Prova nÄgra kombinationer och sluta inte förrÀn du har hittat den perfekta installationen för en speciell kvÀll under stjÀrnorna. Glöm inte att Àven tÀnda en lÀgereld Ät dem! Det var ett tag sedan de hade en glampingresa för tjejer och de vill bÄda njuta av en full upplevelse.

Slutligen, hjÀlp Frozen systrarna att dekorera sina pÄskÀgg. Om du kÀnner dig kreativ kan du anvÀnda designverktyget och hitta unika fÀrger för varje pÄskÀgg. För att avsluta detta online-gör-det-sjÀlv-spel, vÀlj frÄn ett urval av söta klistermÀrken och fÀrgglada blomkronor, de du gillar mest för dina tjejers Àgg. NÀr du Àr klar, spara din skapelse och dela den med dina vÀnner! I detta nya semesterspel vÀntar mycket roligt och kreativitet pÄ dig. UpptÀck alla uppgifter nÀr du gÄr frÄn en enhet till en annan!

Ha en fantastisk tid att spela Easter Glamping Trip -spelet för tjejer online pÄ Prinxy.app!

Spelkontroller

  • AnvĂ€nd musen för att blĂ€ddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer.

Liknande spel

Om du gillar det hÀr spelet kan du ocksÄ prova andra pÄskspel frÄn Prinxy.app:

  1. Elsa Och Anna PĂ„skkul
  2. Prinsessornas pÄskförberedelser
  3. Magic Of Easter: Princess Makeover