Söt Dragon Recovery on Prinxy

Spelar Söt Dragon Recovery på Prinxy

Berättelsen om Söt Dragon Recovery

Dina kunskaper om djurvård behövs idag online på Prinxy.app! Vi har en lekfull drake som blev ganska illa skadad i sin senaste flygklass och som behöver all din läkarvård. Kom och följ med honom i Cute Dragon Recovery- djurspelet för tjejer, sätt dina veterinärkunskaper på prov och ta väl hand om hans skadade kropp!

Denna drakeunge har inte mycket erfarenhet av att flyga på höga höjder. Idag ville han utmana sig själv, men tyvärr tappade han kontrollen över sin kropp, och han föll hårt och träffade allt på väg mellan himmel och mark. Nu är det här dina veterinärkunskaper behövs i detta online-drakspel för flickor. Tryck på startknappen, bedöm skadan och börja ta hand om alla skador genom att tillämpa den mirakulösa behandlingen. Ta bort trädgrenarna som förblev instängda i hans kropp och ta sedan hand om skären genom att behandla dem med svalkande mintkräm. Hans svans ser lite skakad ut också så se till att linda in den i ett bandage så att den återhämtar sig snabbare. Ge honom sedan ett injicerbart lugnande medel för att hjälpa honom att hantera smärtan som orsakas av fallet.

Ta nu med honom hem och gör dig redo att upptäcka en ny utmaning i detta onlinespel för djurvård. Unna din nya vän med ett varmt bubbelbad och en helt ny outfit. Det kan låta krångligt att klä ut sig en drake, men missa inte detta roliga tillfälle att klä upp honom i en riktigt funkig outfit. En färgglad outfit kommer att muntra upp honom, så bläddra helt enkelt igenom det imponerande urvalet av t-shirts och underdelar, prova olika kombinationer och välj den vinnande. Tillbehör den med ett par nya vingar och en valfri svans. Vet du vad som kommer att påskynda läkningsprocessen? En smaskig hemlagad måltid så var beredd att slutföra alla steg i matlagningssessionen vi har förberett härnäst.

I vårt virtuella kök hittar du allt du behöver för att förbereda en utsökt måltid till ditt husdjur. Han är sugen på några smaskiga tacos, men som tur är kan man förbereda dem riktigt snabbt. Stek helt enkelt köttfärsen med färska grönsaker och förbered sedan tacopitan. Lägg ihop allt och servera rätten till din hungriga babydrake. Din skötseluppgift är klar när ditt husdjur mår bättre och är på humör för ytterligare ett träningspass.

Ha en underbar tid att slutföra alla utmaningar i Cute Dragon Recovery pet-spel för flickor.

Spelkontroller

  • Använd musen för att interagera.

Liknande spel

Här är ytterligare tre GRATIS husdjursspel som du bör kolla in:

  1. Mirunas äventyr: Vet
  2. Unicorns födelsedagsöverraskning
  3. Enhörningar Och Drakar Pussel