BerÀttelsen om __namn__

Dina kunskaper om djurvÄrd behövs idag online pÄ Prinxy.app! Vi har en lekfull drake som blev ganska illa skadad i sin senaste flygklass och som behöver all din lÀkarvÄrd. Kom och följ med honom i Cute Dragon Recovery- djurspelet för tjejer, sÀtt dina veterinÀrkunskaper pÄ prov och ta vÀl hand om hans skadade kropp!

Denna drakeunge har inte mycket erfarenhet av att flyga pÄ höga höjder. Idag ville han utmana sig sjÀlv, men tyvÀrr tappade han kontrollen över sin kropp, och han föll hÄrt och trÀffade allt pÄ vÀg mellan himmel och mark. Nu Àr det hÀr dina veterinÀrkunskaper behövs i detta online-drakspel för flickor. Tryck pÄ startknappen, bedöm skadan och börja ta hand om alla skador genom att tillÀmpa den mirakulösa behandlingen. Ta bort trÀdgrenarna som förblev instÀngda i hans kropp och ta sedan hand om skÀren genom att behandla dem med svalkande mintkrÀm. Hans svans ser lite skakad ut ocksÄ sÄ se till att linda in den i ett bandage sÄ att den ÄterhÀmtar sig snabbare. Ge honom sedan ett injicerbart lugnande medel för att hjÀlpa honom att hantera smÀrtan som orsakas av fallet.

Ta nu med honom hem och gör dig redo att upptÀcka en ny utmaning i detta onlinespel för djurvÄrd. Unna din nya vÀn med ett varmt bubbelbad och en helt ny outfit. Det kan lÄta krÄngligt att klÀ ut sig en drake, men missa inte detta roliga tillfÀlle att klÀ upp honom i en riktigt funkig outfit. En fÀrgglad outfit kommer att muntra upp honom, sÄ blÀddra helt enkelt igenom det imponerande urvalet av t-shirts och underdelar, prova olika kombinationer och vÀlj den vinnande. Tillbehör den med ett par nya vingar och en valfri svans. Vet du vad som kommer att pÄskynda lÀkningsprocessen? En smaskig hemlagad mÄltid sÄ var beredd att slutföra alla steg i matlagningssessionen vi har förberett hÀrnÀst.

I vÄrt virtuella kök hittar du allt du behöver för att förbereda en utsökt mÄltid till ditt husdjur. Han Àr sugen pÄ nÄgra smaskiga tacos, men som tur Àr kan man förbereda dem riktigt snabbt. Stek helt enkelt köttfÀrsen med fÀrska grönsaker och förbered sedan tacopitan. LÀgg ihop allt och servera rÀtten till din hungriga babydrake. Din skötseluppgift Àr klar nÀr ditt husdjur mÄr bÀttre och Àr pÄ humör för ytterligare ett trÀningspass.

Ha en underbar tid att slutföra alla utmaningar i Cute Dragon Recovery pet-spel för flickor.

Spelkontroller

  • AnvĂ€nd musen för att interagera.

Liknande spel

HÀr Àr ytterligare tre GRATIS husdjursspel som du bör kolla in:

  1. Mirunas Àventyr: Vet
  2. Unicorns födelsedagsöverraskning
  3. Enhörningar Och Drakar Pussel