Back 2 School Makeover on Prinxy

Spelar Back 2 School Makeover pÄ Prinxy

BerÀttelsen om Back 2 School Makeover

Gör dig redo att slÀppa loss din inre stylist i Back 2 School Makeover! Ge dig ut pÄ en fantastisk resa med vÄr karaktÀr, Amelia, nÀr hon förvandlas frÄn en edgy e-girl till en chic, skolklar fashionista.

Spelet startar med att Amelia rockar sin klassiska e-girl-stil, komplett med lĂ„nga, mörka lockar och en djĂ€rv makeuplook. Det Ă€r ditt jobb att förnya hela hennes utseende för att göra henne till den ultimata huvudvĂ€ndaren i skolan! Först och frĂ€mst Ă€r det dags för hĂ„r! Njut av en hĂ„rvĂ„rdsrutin utan dess like – bleka de mörka locken för att bana vĂ€g för en fantastisk kastanjfĂ€rgad man. Ge hennes lĂ„s en grundlig tvĂ€tt, torka dem till perfektion och klipp dem till en lekfull bob-frisyr.

Men hÄret Àr inte det enda som stÄr pÄ agendan! VÄr tjej behöver en felfri hy för att matcha hennes nya 'do'. SkÀm bort henne med en lyxig ansiktsbehandling som förvisar dessa irriterande finnar och lÀmnar henne med en klar, glödande hud. Nu Àr det dags för sminkmagin! Dyk in i ett stort urval av ögonskuggor, mascaror, lÀppstift, rouge och irisalternativ för att skapa den ultimata tjejiga makeup-looken. FrÄn subtilt och sött till djÀrvt och sassy, möjligheterna Àr oÀndliga! Experimentera med olika ögonskuggspaletter, allt frÄn neutrala toner till livfulla fÀrger. LÀgg till lÀngd och volym till Amelias fransar med ett urval av mascaror som fÄr hennes ögon att springa. VÀlj frÄn ett sortiment av lÀppstift, frÄn klassiska nakenbilder till djÀrva, uttalande nyanser. Ge hennes kinder en naturlig rodnad med en mÀngd olika rougealternativ. Och glöm inte att utforska olika irisalternativ för att hitta den perfekta ögonfÀrgen som matchar hennes nya utseende medan du fortsÀtter spela detta roliga sminkspel för tjejer online pÄ Prinxy.app!

Och lÄt oss inte glömma Amelias back-to-school-garderob! KlÀdalternativen i Back 2 School Makeover kommer att fÄ dig att utstrÄla stil och trendighet. KlÀ Amelia i moderiktiga klÀnningar som strÀcker sig frÄn söta och flirtiga rutmönster till eleganta och chica smÄ svarta klÀnningar. Mixa och matcha toppar och underdelar för att skapa unika och snygga outfits som speglar hennes personlighet. Kombinera hennes outfits med trendiga skor, frÄn bekvÀma sneakers till knÀhöga stövlar, beroende pÄ hennes humör och tillfÀlle. Tillbehör till perfektion med en mÀngd snygga vÀskor, smycken och andra trendiga accessoarer för att komplettera hennes ensemble. Alternativen Àr obegrÀnsade i detta modespel med skoltema för flickor, och varje outfit kommer garanterat att göra ett uttalande.

Back 2 School Makeover Àr det ultimata spelet för att fixa ditt mode, som kombinerar hÄrvÄrd, skönhetsbehandlingar, smink och utklÀdning i ett glampackat Àventyr. SÄ kanalisera din inre stylist och gör dig redo att rocka salarna med din stil!

Spelkontroller

  • AnvĂ€nd musen för att blĂ€ddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer.

Om du gillar det hÀr spelet kan du ocksÄ prova andra skolspel frÄn Prinxy.app:

  1. Highschool Mean Girls
  2. Highschool Mean Girls 2
  3. Tillbaka till skolan Fashionistas