Highschool Mean Girls 2 on Prinxy

Spelar Highschool Mean Girls 2 pÄ Prinxy

BerÀttelsen om Highschool Mean Girls 2

De elaka tjejerna Ă€r tillbaka till skolan och den hĂ€r gĂ„ngen kommer de med en helt ny modeutmaning för alla vĂ„ra smĂ„ fashionistas! Det Ă€r en modestrid som i Ă„r stĂ„r mellan supermodeller och sĂ„ngare, men bara en grupp kommer att bli gymnasiets drottningar. Är du redo att upptĂ€cka vilka som kommer att bli vĂ„ra gymnasiedrottningar? Kom sedan igĂ„ng med utklĂ€dningsspelet Highschool Mean Girls 2 för flickor och hjĂ€lp varje tjej att se pĂ„ sitt bĂ€sta i denna gratis-att-spela modeutmaning!

Highschool Mean Girls 2 Ă€r en uppföljare till vĂ„rt populĂ€ra spel Highschool Mean Girls . I det första spelet i denna utklĂ€dningsserie fick du chansen att klĂ€ upp Barbie och fem av dina favoritkaraktĂ€rer frĂ„n Disney. Modestriden var ganska hĂ„rd, men den hĂ€r gĂ„ngen gjorde vi det Ă€nnu roligare. I detta helt nya utklĂ€dningsspel Ă€r huvudpersonerna 6 vackra kĂ€ndisar, bĂ„de sĂ„ngare och supermodeller. Är du redo att trĂ€ffa dem?

I Highschool Mean Girls 2 startar vi stylingutmaningen med teamet av supermodeller . Gigi Hadid, Lucy Hale och Kendall Jenner Àr gÀnget pÄ tre som slÄss om titeln i detta online -kÀndisspel för flickor, men den första du fÄr klÀ ut dig idag Àr Gigi Hadid . Hennes garderob styrs av de senaste modetrenderna, och den inkluderar fantastiska neonfÀrger och massor av designeraccessoarer tillgÀngliga till ditt förfogande. BlÀddra igenom dem alla, blanda och matcha dina favoritplagg till en hÀpnadsvÀckande skoloutfit, och var sedan redo att upptÀcka Lucys skolgarderob för tjejer. TonÄringen Lucy har en konstnÀrssjÀl, och detta Äterspeglas Àven i klÀderna hon bÀr dagligen. Hennes favoritplagg kommer i enkla former och Àr försedda med rosetter, vita kragar eller knappar i söta former. VÀlj den vackraste outfiten för Lucy Hale och se sedan till att komplettera hennes artistlook med en vÄgad makeuplook och nÄgra överdimensionerade glasögon. Den tredje supermodellen som kommer att komplettera vÄr trio av supermodeller Àr den fantastiska Kendall Jenner . Mixa och matcha din favoritcrop top med nÄgra paljettshorts eller med en veckad midikjol, och avsluta sedan gymnasiet med en ny frisyr och rÀtt accessoarer! Bra jobbat, damer!

DÀrefter trÀffar vi de tre kÀndisarna för att bilda sÄngarteamet . Selena Gomez, Billie Eilish och Ariana Grande vÀntar pÄ att fÄ sitt utseende redo för high school- modeutmaningen, skynda dig och kika igenom deras garderober. Den första sÄngerskan du ska klÀ upp i vÄrt online kÀndisspel för tjejer Àr den underbara Selena Gomez. KlÀ upp henne i en knallgul klÀnning eller en lekfull tryckt. Komplettera sedan hennes look med en lockig frisyr och rÀtt accessoarer. NÀsta i kön för att upptÀcka dina modetrick i Highschool Mean Girls 2 Àr Billie Eilish . Den hÀr sÄngerskans garderob sticker ut genom hennes unika urval av klÀdesplagg dÀr lösa, överdimensionerade föremÄl och abstrakta tryck styr allt. VÀlj den vinnande looken för henne och komplettera den sedan med nÄgra av Billies signaturtillbehör. Det kan vara en tjock silverkedja, vintage-sunnies eller on-ear-hörlurar. Den tredje sÄngerskan som kommer att komplettera denna trio av sÄngare Àr ingen mindre Àn Ariana Grande . Vi vet att hon Àr en av dina favoriter, sÄ vi var tvungna att presentera henne i detta kÀndisspel för flickor. I Arianas skolgarderob kommer du att upptÀcka ett feminint urval av klÀnningar, beskurna toppar och rutiga kjolar som hjÀlper henne att sticka ut. BestÀm dig för den vinnande looken och komplettera den sedan med en ljus makeuplook.

Ta sedan en bild av din skapelse, vÀnta pÄ att röstningssystemet slutför rÀkningen och se vem som vann modestriden. Ha en fantastisk tid att spela Highschool Mean Girls 2 -spelet för flickor online pÄ Prinxy.app!

Spelkontroller

  • AnvĂ€nd musen för att blĂ€ddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer.

Om du gillar det hÀr spelet kan du ocksÄ prova andra skolspel frÄn Prinxy.app:

  1. Highschool Mean Girls
  2. Prinsessor tillbaka till skolan
  3. Prinsessorna tillbaka till skolan 2