Den trendiga sjöjungfrun on Prinxy

Spelar Den trendiga sjöjungfrun på Prinxy

Berättelsen om Den trendiga sjöjungfrun

Välkommen till The Trendy Mermaid , det perfekta spelet för att klä upp och styla den helt nya stjärnan - Ariel! Nu är det din tur att låta din kreativitet blomma ut och ge Ariel den perfekta looken. I detta gratisspel för flickor har du ett brett urval av smink, kläder och accessoarer. Hjälp Ariel att göra sig redo för en stor comeback och bli den trendigaste sjöjungfrun någonsin!

Men innan du dyker in i det fantastiska men ändå fashionabla äventyret, låt mig berätta något coolt om det här spelet. Vi har använt AI för att skapa delar från detta fantastiska spel inspirerat av Disneys senaste fantasyfilm som heter The Little Mermaid och resultatet är ganska wow. Jag kommer inte att behålla dig längre, låt oss komma igång med The Trendy Mermaid-spelet för flickor och ha det fantastiskt med att skapa den perfekta sjöjungfru-looken och fashionista-prinsessoutfits för Ariel.

Du börjar detta otroliga äventyr med ett superroligt sminkspel där du får testa dina MUA-kunskaper. I sminkavdelningen får du välja bland ett häftigt urval av ögonskuggsfärger från pasteller och skimrande glitterlooker. Använd mascara för att ge dessa sjöjungfrufransar en boost. Avsluta med Ariels signaturrosa läppstift för en sjöjungfrulook med en twist. Välj bland en mängd glittrande ansiktsädelstenar för att ge henne en helt unik touch – de kommer att lägga den perfekta pricken över i:et till Ariels look.

Ge sedan Ariel den där moderna prinsessan med trendiga snitt och färger. Oavsett om hon är klädd i ett par shorts och en croptop med paljetter eller en vacker sjöjungfruklänning, kommer hon att se fantastisk ut. Du kan också välja några flashiga tillbehör för att fullborda utseendet som ett snyggt pannband eller uttalande örhängen. Ariels förvandling kommer inte att vara komplett utan en underbar frisyr som du kan välja från ett brett urval av olika stilar. För det första utklädningsspelet har du till ditt förfogande ett otroligt urval av sjöjungfru-looks att välja mellan. En av häftklamrarna för varje sjöjungfrulook är en färgglad svansbit. Med The Trendy Mermaid- spelet får du välja mellan livfulla pasteller och regnbågsnyanser. Accentuera svansen med en glittrande bh-topp för att lägga till lite mer glans till hennes utseende, och den rätta prinsesskronan som kan göras av snäckskal, pärlor och rev.

För prinsesslooken har du massor av alternativ att välja mellan för att skapa den perfekta looken utan några begränsningar. Eleganta golvlånga klänningar, off-shoulder-klänningar, toppar i ballroom-stil i kombination med snygga shorts och ett urval av mysiga kjolar – alla dessa alternativ finns i vårt modespel och kan mixas och matchas som du vill. De livfulla färgerna, som grönt och blått, kommer att få henne att se elegant ut medan de fantastiska paljetterna kommer att blåsa ett moderiktigt liv i Ariels stil. Tillbehör ensemblen med uttalade smycken och ett par bländande klackar för att fullända looken. frisyren en speciell touch kan du lägga till subtila höjdpunkter och färgämnen för att göra den ännu bättre. När du har bestämt dig för vilken look du ska göra för Ariel kommer hon att bli den trendigaste sjöjungfrun någonsin! Gör dig redo att styla upp henne och se henne lysa i all sin glamour och härlighet. Så låt din kreativitet blomma ut och få Ariel att se perfekt ut för Den lilla sjöjungfrun 2023 !

Ha en underbar tid att spela The Trendy Mermaid -spelet online på Prinxy.app!

Spelkontroller

  • Använd musen för att bläddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer.

Om du gillar det här spelet kan du också prova andra Ariel Princess-spel från Prinxy.app:

  1. Mermaid Princess Night Out
  2. Fashionista året runt: Mermaid
  3. Paparazzi Diva: The Mermaid Diva