Princesses Fashion Wars: Boho Vs Gowns on Prinxy

Spelar Princesses Fashion Wars: Boho Vs Gowns pÄ Prinxy

BerÀttelsen om __namn__

Se upp! Det kommer att bli ett modekrig! Boho-chiciga och glittriga klÀnningar gÄr in i kampen idag. Vilken stil tror du att den kommer att vinna? LÄt oss ta reda pÄ det i Princesses Fashion Wars: Boho Vs Gowns dress up-spel för flickor!

VĂ„ra unga fashionistas, prinsessor Belle och Merida, Ă€r sugna pĂ„ helt andra klĂ€der. Medan den ena Ă€lskar sportig chic, Ă€r den andra allt i för paljetter och massor av glitter. Den ena Ă€lskar sneakers och wedges medan den andra inte kan fĂ„ nog av höga klackar. Tvisten mellan deras olika modestilar Ă€r under rampljuset och idag ska de ta reda pĂ„ vem som har en coolare stil. Ni begĂ„vade tjejer kan hjĂ€lpa dem. I detta online dress up-spel Ă€r du deras moderĂ„dgivare och du kan bestĂ€mma vilka klĂ€der de ska bĂ€ra inför juryn. Är du redo att ge det ett försök?

Tryck pĂ„ play-knappen för att gĂ„ med dem och var beredd att upptĂ€cka vem som Ă€r först i kön att upptĂ€cka dina unika stylingfĂ€rdigheter. Det hĂ€r prinsessspelet börjar med en snabb rĂ€d i Belles fantastiska garderob. Redan vid första anblicken kommer du att mĂ€rka att hon föredrar boho- och hiphopklĂ€der, den sista fĂ„r henne att kĂ€nna sig sportig och cool pĂ„ samma gĂ„ng. Men vĂ€nta med att se variationen av klĂ€der i hennes garderob... det Ă€r ganska imponerande! Förutom mini- och midibroderade klĂ€nningar kan du Ă€ven hitta nĂ„gra chica trĂ€ningsbyxor, t-shirts och sweatshirts med trendiga budskap, sportiga bh-toppar och mer. NĂ€r det kommer till accessoarer Ă€r Belle den lyckliga Ă€garen till de coolaste skorna pĂ„ marknaden. VĂ€lj bara ett par som matchar den valda outfiten. Slutför sedan allt med smycken och en ny frisyr. Är du redo för lite mer?

Ta dÄ gÀrna en titt i Meridas garderob ocksÄ. FortsÀtt spela detta online modespel för tjejer, blÀddra igenom Meridas garderob och se vilken cool look du kan sÀtta ihop för vÄr modiga tjej. Hon Àlskar bara eleganta klÀnningar och blÀndande cocktailklÀnningar, alla hennes smycken Àr pÀrlade i Àdelstenar och hennes högklackade pumps Àr designermÀrkta. Hon Àr en helt ny person nÀr hon bÀr sÄdana klÀder och hon kÀnns verkligen som att hon Àr en filmstjÀrna.

Ta all tid du behöver och ha det kul att hjÀlpa de tvÄ prinsessorna att vÀlja de bÀsta klÀderna för modetÀvlingen. Sluta inte förrÀn du Àr nöjd med det slutliga resultatet. En ny modestrid Àr pÄ vÀg att börja... vem kommer att bli vÄr vinnare?

Ha en fantastisk tid att spela Princesses Fashion Wars: Boho Vs Gowns online pÄ Prinxy.app

Spelkontroller

  • AnvĂ€nd musen och blĂ€ddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer

Liknande spel

HÀr Àr ytterligare tre prinsessspel du bör kolla in:

  1. Prinsessorna K-pop Idoler
  2. Prinsessor NĂ€tt I Blommigt
  3. Princess Fashion And Dare Challenge