Glam Och glansigt on Prinxy

Spelar Glam Och glansigt på Prinxy

Berättelsen om Glam Och glansigt

Gör dig redo att glamra med Glam And Glossy , en fantastisk lekplats för alla sminkspelsentusiaster . Det är här du slår dig ihop med Ashley, Rose och Olivia och avkodar trendiga makeup-looker! Är du redo att uppleva den magiska processen med sminkförvandling?

Tryck på play-knappen för att gå med Ashley, Rose och Olivia på deras resa att uttrycka sig genom smink. Lär dig av dem, lek med dem och så småningom kan du bara börja sätta dina egna trender! Detta spel för tjejer är inte bara en underhållande avledning. Det är ett äventyr i skönhetens värld, en praktisk sminktutorial och en absolut glädjetur för dem som brinner för allt som är glamoröst.

Få bollen i rullning med vår första makeup-maestro, Ashley, vår Euphoria-besatta diva. Hennes karaktäristiska gnistra kommer från en förtrollad samling glittrande ädelstenar. Dyk in i en palett av glittrande ögonskuggor, fransutjämnande mascaror, strålande rouge och statementläppstift. Förvandla Ashley till en sann Euphoria-gudinna och låt det roliga börja! Och det är inte allt. Lägg till den perfekta pricken över i:et genom att välja de snyggaste tillbehören från vår fantastiska kollektion - örhängen, halsband, kronor eller till och med en vågad näsring.

Nästa upp är Rose, vår popup-prinsessa. Hennes sminkkit är prydd med en unik färg som utan tvekan stjäl rampljuset. Som hennes makeupartist, beväpnad med livliga ögonskuggor, förlängande mascaror, rodnande rodnar och långvariga läppstift kan du skapa ett färgstarkt spektakel! Körsbärstoppningen är naturligtvis ett urval av huvudvändande tillbehör - örhängen, halsband, kronor, en edgy näsring - vad som än flyter din modebåt!

Sist men inte minst, träffa Olivia, vår metallic makeup maven. Olivias kärlek till metaller är smittsam. Med en rik uppsättning skimrande ögonskuggor, tjocka och frodiga mascaror, glödande rouge och glänsande läppstift är det en ren fröjd att skapa hennes signaturlook. För att fullända hennes utseende, utforska och lek med glittrande tillbehör.

Ha en fantastisk tid att spela Glam And Glossy -spelet för tjejer online på Prinxy.app

Spelkontroller

  • Använd musen för att bläddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer.

Om du gillar det här spelet kan du också prova andra sminkspel från Prinxy.app:

  1. Barbiemania
  2. Öva på mig
  3. Mermaidcore Makeup