Onsdag Light Academia on Prinxy

Spelar Onsdag Light Academia pÄ Prinxy

BerÀttelsen om Onsdag Light Academia

Kliv in i den roliga, chica vÀrlden av Wednesday Light Academia , ett trendsÀttande makeover-spel som kretsar kring popkultur-ikonen, Wednesday Addams. Se denna ikoniska e-girl övergÄng till en blÀndande tjej-fashionista nÀr du tar rodret och skapar alla steg i hennes förvandling!

Är du redo att börja med hennes totala förvandling? LĂ„t oss sedan börja med en sminkborttagningssession. SĂ€g farvĂ€l till hennes signaturgoth-inspirerade makeup och Ă„teruppliva hennes hy med en hudvĂ„rdsrutin: applicera en lugnande rengöring, skĂ€m bort hennes hy med en vitaliserande ansiktsvatten, applicera ett nĂ€rande serum, en Ă„terfuktande fuktkrĂ€m och skyddande solskyddsmedel för att hĂ„lla huden glödande och friska. Kom ihĂ„g att Ă€ven nĂ€r du spelar Wednesday Light Academia Ă€r solkrĂ€m ett mĂ„ste! Att skydda din hud frĂ„n skadliga UV-strĂ„lar Ă€r inte bara en spelplan utan en avgörande del av den verkliga hudvĂ„rden, sĂ€rskilt för tonĂ„ringar som Ă€r i bĂ€sta Ă„lder för att etablera hĂ€lsosamma vanor.

DÀrefter kliver du in i skorna pÄ en begÄvad frisör, och du skÀmmer bort den unga onsdagen med en fantastisk hÄrmakeover. Börja med att applicera en blekmedel över hÄret för att ta bort den mörka fÀrgen frÄn onsdagens lockar och skölj sedan av det vÀl. Klipp hennes lÄnga lock till en snygg bob och styla den till lekfulla vÄgor. FrisyrÀventyret fortsÀtter nÀr du vÀljer en livfull ny hÄrfÀrg för onsdagens helt nya frisyr. Du kan vÀlja en naturlig kastanjfÀrg, en varm blond nyans eller till och med en livlig rosa hÄrfÀrg.

I nÀsta spÀnnande enhet i vÄrt sminkspel online Àr du hennes makeupartist, och du fÄr bestÀmma om hennes nÀsta vinnande look. Experimentera med livfulla ögonskuggsalternativ och volymgivande mascara för att fÄ dina ögon att springa. Komplettera sminkningen av hennes ögon med krÀmigt lÀppstift, och vÀlj sedan bland det stora utbudet av glittrande Àdelstenar de du gillar mest för att fullborda onsdagens tjejsminkningslook.

Äntligen fĂ„r du omdefiniera hennes stil med en rad outfits. Blir det en pastellfĂ€rgad skaterkjol, en paljettbh-top, baggy jeans eller en tjejig klĂ€nning med söta blommönster? Med detta nya modespel kan du lĂ„ta din kreativitet skina genom att fatta högmodiga beslut med en rolig och kvick kant, precis som att blĂ€ddra igenom sidorna i din favoritmodetidning. NĂ€r du vĂ€l har hittat den vinnande looken kan du tillbehöra den med rĂ€tt par skor, statement-smycken och en designerhandvĂ€ska. LĂ„t den spĂ€nnande upplevelsen av Wednesday Light Academia guida dig till en modevĂ€rld fylld av glamour och stil. Spela, experimentera, förvandla och ge liv till Wednesday Addams som aldrig sett förut!

Ha det bra med spelet Wednesday Light Academia för tjejer online pÄ Prinxy.app

Spelkontroller

  • AnvĂ€nd musen för att blĂ€ddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer.

Om du gillar det hÀr spelet kan du ocksÄ prova andra onsdagsspel frÄn Prinxy.app:

  1. Onsdag Dark Academia
  2. Popkultur Halloween Makeup