Alla hjärtans sminktrender on Prinxy

Spelar Alla hjärtans sminktrender på Prinxy

Berättelsen om Alla hjärtans sminktrender

Fira alla hjärtans dag på ett helt nytt sätt i år. Skaffa dig en godisrosa sminklook, strö den med glitter och pärlor och var beredd att imponera på dina följare på dejten eller sociala medier med en bedårande semesterlook i söta söta färger. Få din inspiration från våra vackra fashionistas medan du spelar Valentine's Makeup Trends- spelet för tjejer online på Prinxy.app!

Så låt oss se vad dina alternativ är. Kom igång med detta gratis-att-spela sminkspel och var redo att upptäcka tre unika makeup-looker som kommer att få massor av wows denna Alla hjärtans dag . Oavsett om du bestämmer dig för att fira den här dagen med din älskade eller ensam med våra fantastiska tjejer och deras coola sminkidéer, kommer du att få ut det mesta av det. Dessutom är det ytterligare en chans för dig att imponera med dina sminkkunskaper, och vi såg till att du får de bästa kosmetika och ansiktsädelstenar i Valentine's Makeup Trends- spelet. Är du redo att ta en titt?

Den första influencern som kommer att lära dig några av hennes sminktrick är vackra Rose . Det här är första gången du får umgås med Rose, och vi är säkra på att du kommer att älska henne. Rose är en galen rik asiat som förvandlade sin kärlek till smink till ett onlineimperium. Nuförtiden skapar hon korta sminkvideor på TikTok, och för extra skönhetstips och tricks organiserar hon skönhetsmästerklasser online. Tillsammans med Rose skapar du Valentines speciella makeup- look som har massor av rosiga nyanser och hjärtformade mönster. Men inte innan du förbereder hennes hy ordentligt för den sofistikerade sminksessionen. Applicera rätt ansiktsvatten och fuktighetskräm på hennes ansikte och upptäck sedan alternativen förberedda för Roses supersöta makeuplook. Ögonskuggorna finns i en mängd olika röda, rosa och gula nyanser som du kan blanda i olika kombinationer. Sedan kan du fortsätta med din sminkuppgift och designa ett stort hjärta i hennes ansikte som du kan färga i vilken nyans du vill. Komplettera teckningen med gnistrande ansiktsädelstenar och avsluta sedan din alla hjärtans speciella makeup med utseendet genom att välja rätt fuskögonfransar för vår tjej. Är du redo för lite mer? Gå med Ashely nästa!

Ashley är också ny bland våra Clony-tjejer. Detta Alla hjärtans dag-spel markerar hennes inträde i vår glamorösa värld av influencers, makeupartister, modedesigners och mer. Ashleys passion för coola makeup-looker började när hon gick i gymnasiet. Nu studerar hon för att bli en framgångsrik speldesigner, men då och då älskar hon att plocka fram sina sminkborstar och skapa fantastiska utseenden för sitt ansikte. Till denna alla hjärtans dag kommer hon att bli stor med hjärtformade skuggor runt ögonen och på kinderna. Kom och hjälp henne att återskapa en häpnadsväckande look när du bläddrar igenom alla sminkalternativ och färger som finns tillgängliga i Ashleys sminkkit. Läppringar är hennes signaturgrej, så glöm inte att välja några för en komplett look. Är du redo att gå med Olivia, nästa?

Drottning Olivia gör fortfarande vågor på Instagram med den isiga blå sminklooken hon nyligen skapade åt dig i vårt succéspel Prinxy Winterella . Även om det är en utmaning för henne att bli rosa, är Olivia superglad över att visa dig vad hon har för detta. Kom och hjälp henne medan du fortsätter spela vårt skönhetsspel för tjejer. Med skimrande ögonskuggsalternativ, lysande highlighter-alternativ, flickiga klistermärken och trendiga TikTok -tillbehör, är Olivias makeup-look skrikande originalitet, och du är här för att se till att den ser så sofistikerad ut som hon vill ha den.

Gillar du utseendet du fått hittills? Det roliga är långt ifrån över. Nu utmanas du att gå tillbaka och blanda varje smink som du vill. Ta en bild av din skapelse och dela den med dina vänner. Ha en fantastisk tid att spela Valentine's Makeup Trends -spelet för tjejer online på Prinxy.app!

Spelkontroller

  • Använd musen för att bläddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer.

Om du gillar det här spelet kan du också prova andra Alla hjärtans dag-spel från Prinxy.app:

  1. Min hemliga valentin
  2. Harley lär sig älska
  3. Fairytale Vs Villain Alla hjärtans dag