Nyårs sminktrender on Prinxy

Spelar Nyårs sminktrender på Prinxy

Berättelsen om Nyårs sminktrender

Kliv in i semestersminkens glamorösa värld med New Year Makeup Trends- spelet. Detta roliga sminkspel är din biljett till timmar av kreativitet, festligt nöje och mode. Vår strålande trio, Kiki, Olivia och Ellie, är redo att glädjas åt årets sista fest, och de behöver din experthjälp. Är du med?

New Year Makeup Trends-spelet för flickor är din chans att fira nyårsafton med stil samtidigt som Kiki, Olivia och Ellie ser fram emot det nya året som bäst. Med unika stilar, fantastiska sminkalternativ och outfits att dö för är det här spelet precis den höga noten du behöver för att avsluta året med! Dina färdigheter kan hjälpa våra tjejer att säga adjö till det gamla och hej till det nya på ett så glamoröst sätt som möjligt.

Den ständigt gnistrande Kiki sätter fart på vår snygga trio, redo att skimra in i det nya året. Hennes mål? Uppnå den perfekta balansen mellan glam och glitter. Du kommer att ha en rad ögonskuggsalternativ som sträcker sig från skimrande rosa, lila och blå, var och en mer lockande än den förra. För Kikis första look kan en tvätt av rosa skimmer på locken, flirtig mascara, en mjuk rouge och en godisrosa läpp vara ett fantastiskt val. Eller så kan du bli kreativ och ha en mer edger stil med intensiva lila skuggor, volymgivande mascara, en rosa rouge och en djärv bärläpp. Varför inte leka med en gradient av blå skuggor, förlängande mascara, persikaktigt rouge och en svalt rosa läpp? Med ett brett urval av ikoniska frisyrer och irisfärger för att komplettera varje look, kan du låta din kreativitet flyga. Vad gäller hennes outfit? Dansa hela natten klädd i paljett- eller spetstoppar tillsammans med glittrande smycken och festhåraccessoarer. Inget säger "fest" som något strategiskt placerat gnistra, trots allt.

Näst på tur är Olivia, som handlar om den där dyrbara ögonskuggsglamouren. Hennes tillvägagångssätt handlar om att vända på huvuden och fånga ljus. För Olivias första sminkalternativ, varför inte kombinera smaragdgrön ögonskugga med dramatisk mascara, en antydan av rouge och en glansig nakenläpp? Du kan involvera en safirblå skugga med kontrasterande mjuk mascara, persikotonad rouge och en mörk plommonläpp. Du kan till och med prova en exotisk blandning av roséguld och bronsskugga med förstärkande mascara, naturliga rouge nyanser och en glansig röd läpp som kan stjäla rampljuset. Varje sminkdesign passar exceptionellt bra med en av hennes trendiga sammetstoppar. Lägg till statement-smycken och festperfekta hårstycken för att göra Olivia till drottningen av nyårsafton.

Äntligen har vi Ellie, trendsättaren för denna roliga trio, som siktar på "out-of-the-box" konstiga eyeliner-looks. Kanske skulle en djärv, grafisk vinge i svart för hennes första look, tillsammans med definierande mascara, en antydan av mjukt rosa rouge och klassiska röda läppar få henne att sticka ut. Och det är inte allt! För en edgy twist kan du para ihop en underliner i levande blått med voluminös mascara, en bronsfärgad rouge och bejeweled nude läppar. Låt oss leka med metalliskt guldfoder och ge en nick till fyrverkerierna som välkomnar det nya året, tillsammans med förlängande mascara, ett varmt persikorouge och en livlig korallläpp. Kompletterat med ett urval av frisyrer, irisfärger och distinkta volang-, bejeweled- eller sammetstoppar, är Ellie redo att rocka hela natten. Lägg till lite mer gnistra med blingy smycken och en fascinator som kommer att fullborda hennes edgy, artistiska estetik.

Spelkontroller

  • Använd musen för att bläddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer.

Om du gillar det här spelet kan du också prova andra nyårsspel från Prinxy.app:

  1. Nyårs glitterfest
  2. K-pop nyårskonsert  
  3. K-pop nyårskonsert 2