BerÀttelsen om __namn__

Nu nĂ€r vinterns kyliga dagar Ă€r hĂ€r för att stanna, tar vi med oss en bra sak att se fram emot vinterns smink. Inspirerat av fĂ€rgerna som styr den snöiga Ă„rstiden, vĂ„rt helt nya sminkspel Prinxy   for girls ger ett urval av sofistikerade vintersminklooker som du kommer att Ă€lska. NĂ€r du har spelat klart Prinxy Winterella vill du uppgradera din dagliga makeup-look med nĂ„gra nya tillĂ€gg som du kan hitta i vĂ„rt spel. Är du redo att komma igĂ„ng?

Varnas, sminkalternativen du kommer att hitta i detta online sminkspel för tjejer Ă€r allt annat Ă€n vanliga. Det Ă€r is och frost, kalla blĂ„ nyanser, grĂ„tt och lite lila. Det finns gnistrar, Ă€delstenar och sofistikerade ansikts- och halsdesigner som hjĂ€lper dig att komplettera din instagrambara vinterlook. I Prinxy Winterella tar vi med 3 frostiga makeup-looker, och steg-för-steg lĂ€r du dig hur du Ă„terskapar var och en av dem. Är du redo att ta en titt?

LÄt oss damma av din fÄfÀnga först och sedan komma igÄng med detta helt nya Prinxy exklusiva vinterspel som heter Prinxy Winterella , dÀr du ska trÀffa vÄra tre vackra damer med spelet. Du kanske inte kÀnner dem alls, men du borde definitivt vÀnja dig vid deras ansikten! I det hÀr spelet har vi Kiki, Olivia och Regina.

Den första Clony-tjejen du ska försköna idag Ă€r underbara Olivia . Hon Ă€r en makeupartist och Instagram-influencer, och idag delar hon med sig av nĂ„gra av sina sminktips och tricks. Tillsammans med Olivia skapar du en smyckad blĂ„ sminklook, men inte innan du förbereder hennes hy ordentligt för den sofistikerade sminksessionen. Applicera snabbt rĂ€tt ansiktsvatten och fuktighetskrĂ€m i ansiktet och var sedan redo att upptĂ€cka alternativen förberedda för Olivias winterella makeup-look. Ögonskuggorna finns i en mĂ€ngd olika blĂ„ nyanser som du kan blanda i olika kombinationer. Sedan kan du fortsĂ€tta med din sminkuppgift och applicera lite glitter pĂ„ hennes ögonbryn, ett lager mascara, isigt rouge och en djĂ€rv lĂ€ppstiftsnyans. Missa inte Olivias kollektion av ansiktsjuveler, och vĂ€lj nĂ„gra för att komplettera hennes vintersmink. Är du redo för lite mer? Följ med Regina nĂ€sta!

Regina Ă€r en frĂ€mling för vintersĂ€songen, men hon kan inte vĂ€nta med att prova kallfĂ€rgad smink för första gĂ„ngen i sitt liv. Vi förberedde en snöflingor-inspirerad makeup-look för vĂ„ra underbara Clony-tjejer, och den hĂ€r gĂ„ngen fĂ„r du sĂ€tta all din kreativitet pĂ„ prov. Rengör ansiktet först och applicera sedan ett tunt lager foundation. GĂ„ sedan igenom alla alternativ som vi har förberett till ditt förfogande i denna andra sminkenhet, var kreativ och se vilken frostig sminklook du kan sĂ€tta ihop för vĂ„r underbara tjej hĂ€r. Bra jobbat, damer! Är du redo att upptĂ€cka Kikis vintersminklook hĂ€rnĂ€st?

Sminkningen som förbereds för Kikis sminkpass Àr en av de mest komplexa. Den har fantastiska vinterlandskap som tÀcker det mesta av hennes ansikte. Med rÄdjur, pingviner och förtrollande naturhörn som vackert tÀcker hennes hals, med lila ögonskuggor och skimrande ögonbryn, kan Kikis makeuplook vara hur sofistikerad du vill.

Gillar du utseendet du fÄtt hittills? Det roliga Àr lÄngt ifrÄn över. Nu utmanas du att gÄ tillbaka och blanda varje smink som du vill. Ta en bild av din skapelse och dela den med dina vÀnner. Ha det bra nÀr du spelar Prinxy Winterella -spelet för tjejer online pÄ Prinxy.app!

Spelkontroller

  • AnvĂ€nd musen för att blĂ€ddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer.

Om du gillar det hĂ€r spelet kan du ocksĂ„ prova andra   Skönhetsspel frĂ„n Prinxy.app:

  1. Ellie Winter Makeover
  2. Ellie: Maskne Face Care
  3. Halloween sminktrender