Prinxy Winterella on Prinxy

Spelar Prinxy Winterella på Prinxy

Berättelsen om Prinxy Winterella

Nu när vinterns kyliga dagar är här för att stanna, tar vi med oss en bra sak att se fram emot vinterns smink. Inspirerat av färgerna som styr den snöiga årstiden, vårt helt nya sminkspel Prinxy   for girls ger ett urval av sofistikerade vintersminklooker som du kommer att älska. När du har spelat klart Prinxy Winterella vill du uppgradera din dagliga makeup-look med några nya tillägg som du kan hitta i vårt spel. Är du redo att komma igång?

Varnas, sminkalternativen du kommer att hitta i detta online sminkspel för tjejer är allt annat än vanliga. Det är is och frost, kalla blå nyanser, grått och lite lila. Det finns gnistrar, ädelstenar och sofistikerade ansikts- och halsdesigner som hjälper dig att komplettera din instagrambara vinterlook. I Prinxy Winterella tar vi med 3 frostiga makeup-looker, och steg-för-steg lär du dig hur du återskapar var och en av dem. Är du redo att ta en titt?

Låt oss damma av din fåfänga först och sedan komma igång med detta helt nya Prinxy exklusiva vinterspel som heter Prinxy Winterella , där du ska träffa våra tre vackra damer med spelet. Du kanske inte känner dem alls, men du borde definitivt vänja dig vid deras ansikten! I det här spelet har vi Kiki, Olivia och Regina.

Den första Clony-tjejen du ska försköna idag är underbara Olivia . Hon är en makeupartist och Instagram-influencer, och idag delar hon med sig av några av sina sminktips och tricks. Tillsammans med Olivia skapar du en smyckad blå sminklook, men inte innan du förbereder hennes hy ordentligt för den sofistikerade sminksessionen. Applicera snabbt rätt ansiktsvatten och fuktighetskräm i ansiktet och var sedan redo att upptäcka alternativen förberedda för Olivias winterella makeup-look. Ögonskuggorna finns i en mängd olika blå nyanser som du kan blanda i olika kombinationer. Sedan kan du fortsätta med din sminkuppgift och applicera lite glitter på hennes ögonbryn, ett lager mascara, isigt rouge och en djärv läppstiftsnyans. Missa inte Olivias kollektion av ansiktsjuveler, och välj några för att komplettera hennes vintersmink. Är du redo för lite mer? Följ med Regina nästa!

Regina är en främling för vintersäsongen, men hon kan inte vänta med att prova kallfärgad smink för första gången i sitt liv. Vi förberedde en snöflingor-inspirerad makeup-look för våra underbara Clony-tjejer, och den här gången får du sätta all din kreativitet på prov. Rengör ansiktet först och applicera sedan ett tunt lager foundation. Gå sedan igenom alla alternativ som vi har förberett till ditt förfogande i denna andra sminkenhet, var kreativ och se vilken frostig sminklook du kan sätta ihop för vår underbara tjej här. Bra jobbat, damer! Är du redo att upptäcka Kikis vintersminklook härnäst?

Sminkningen som förbereds för Kikis sminkpass är en av de mest komplexa. Den har fantastiska vinterlandskap som täcker det mesta av hennes ansikte. Med rådjur, pingviner och förtrollande naturhörn som vackert täcker hennes hals, med lila ögonskuggor och skimrande ögonbryn, kan Kikis makeuplook vara hur sofistikerad du vill.

Gillar du utseendet du fått hittills? Det roliga är långt ifrån över. Nu utmanas du att gå tillbaka och blanda varje smink som du vill. Ta en bild av din skapelse och dela den med dina vänner. Ha det bra när du spelar Prinxy Winterella -spelet för tjejer online på Prinxy.app!

Spelkontroller

  • Använd musen för att bläddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer.

Om du gillar det här spelet kan du också prova andra   Skönhetsspel från Prinxy.app:

  1. Ellie Winter Makeover
  2. Ellie: Maskne Face Care
  3. Halloween sminktrender