Supermodell Fashion Lookbook on Prinxy

Spelar Supermodell Fashion Lookbook pÄ Prinxy

BerÀttelsen om Supermodell Fashion Lookbook

Det finns ett ledigt jobb inom modebranschen, och ni damer kommer att Àlska det! Gigi Hadid behöver lite hjÀlp med att designa sin lookbook, och du kan hjÀlpa henne! Kom och kom igÄng med henne och kom igÄng med klÀdspelet Supermodel Fashion Lookbook för flickor online pÄ Prinxy.app!

Varje Är uppdaterar den vackra blondinen sin lookbook och uppdaterar den med bilder frÄn de senaste modehÀndelserna. I Är kommer hon att anvÀnda bilder frÄn tre viktiga röda mattan-evenemang, men hon Àr lite upptagen och hon kan inte hantera sina outfits för de kommande modeevenemangen. HÀr behövs din hjÀlpande hand i Supermodel Fashion Lookbook- spelet för flickor. Kom igÄng med detta helt nya kÀndisutklÀdningsspel , bli Gigis personliga moderÄdgivare och se vilka fantastiska looker du kan sÀtta ihop för vÄr underbara supermodell. I den hÀr tjejens spel kommer hon att gÄ pÄ en modevisning, en musikutmÀrkelse och hon kommer ocksÄ att umgÄs med sina vÀnner.

Tack vare hennes jobb Àr Gigis garderob full av de trendigaste klÀderna frÄn de mest kÀnda designers runt om i vÀrlden. Du kommer att ha en fantastisk tid att blÀddra igenom alla dessa mÀrkesklÀder, fantastiska höga klackar och diamantsmycken. Men lÄt oss börja med det första eventet pÄ Gigis hektiska agenda som Àr ett glamoröst modeevenemang. Hon ska sitta bredvid Anna Wintour pÄ Chanels modevisning, och hon mÄste se pÄ sitt bÀsta. SÄ vad ska hon ha pÄ sig? Det finns snygga smÄ svarta klÀnningar att vÀlja mellan, paljettoveraller, bandageklÀnningar och lÄnga kvÀllsklÀnningar med utskÀrningar som kommer att se fantastiska ut pÄ hennes supermodellkropp. VÀlj din favoritklÀnning för Gigi Hadid och matcha sedan ditt urval med designade höga klackar, smycken, en clutchvÀska och en ny frisyr! Bra jobbat, damer! Undrar vad som kommer hÀrnÀst?

Det andra evenemanget pÄ Gigis agenda kommer att ta dig till ett musikpris. Vad ska hon ha pÄ sig vid detta tillfÀlle? Det finns chica blusar och crop tops att vÀlja mellan, det finns shorts med ormskinnstryck och lÀderkjolar i hennes garderob, sÄ mixa och matcha dem som du vill och sÀtt ihop en hÀpnadsvÀckande look för vÄr berömda tjej. Tillbehör sedan den vinnande outfiten med stiletter eller metalliska stövlar, coola solglasögon och en fÀrgstark frisyr. Efter att dessa glamorösa evenemang Àr över skulle hon vilja Àgna lite tid Ät att komma ikapp med sina BFF:s, sÄ att du fÄr utmana dig sjÀlv igen och skapa en annan outfit för vÄr heta supermodell. KlÀ upp henne i ett par chica jeans och en tryckt t-shirt, dra hÄret i en hÀstsvans och komplettera hennes look med dina favoritsneakers.

Ha det sÄ kul att hitta tre coola outfits för dessa evenemang i detta online modespel för tjejer som heter Supermodel Fashion Lookbook !

Spelkontroller

  • AnvĂ€nd musen för att interagera.

Liknande spel

HÀr Àr ytterligare tre GRATIS kÀndisspel som du bör kolla in:

  1. KĂ€ndis BFFs
  2. KĂ€ndis sommarmode
  3. FÀrgtest för kÀndismode