NyÄrs sminktrender on Prinxy

Spelar NyÄrs sminktrender pÄ Prinxy

BerÀttelsen om NyÄrs sminktrender

Kliv in i semestersminkens glamorösa vĂ€rld med New Year Makeup Trends- spelet. Detta roliga sminkspel Ă€r din biljett till timmar av kreativitet, festligt nöje och mode. VĂ„r strĂ„lande trio, Kiki, Olivia och Ellie, Ă€r redo att glĂ€djas Ă„t Ă„rets sista fest, och de behöver din experthjĂ€lp. Är du med?

New Year Makeup Trends-spelet för flickor Àr din chans att fira nyÄrsafton med stil samtidigt som Kiki, Olivia och Ellie ser fram emot det nya Äret som bÀst. Med unika stilar, fantastiska sminkalternativ och outfits att dö för Àr det hÀr spelet precis den höga noten du behöver för att avsluta Äret med! Dina fÀrdigheter kan hjÀlpa vÄra tjejer att sÀga adjö till det gamla och hej till det nya pÄ ett sÄ glamoröst sÀtt som möjligt.

Den stÀndigt gnistrande Kiki sÀtter fart pÄ vÄr snygga trio, redo att skimra in i det nya Äret. Hennes mÄl? UppnÄ den perfekta balansen mellan glam och glitter. Du kommer att ha en rad ögonskuggsalternativ som strÀcker sig frÄn skimrande rosa, lila och blÄ, var och en mer lockande Àn den förra. För Kikis första look kan en tvÀtt av rosa skimmer pÄ locken, flirtig mascara, en mjuk rouge och en godisrosa lÀpp vara ett fantastiskt val. Eller sÄ kan du bli kreativ och ha en mer edger stil med intensiva lila skuggor, volymgivande mascara, en rosa rouge och en djÀrv bÀrlÀpp. Varför inte leka med en gradient av blÄ skuggor, förlÀngande mascara, persikaktigt rouge och en svalt rosa lÀpp? Med ett brett urval av ikoniska frisyrer och irisfÀrger för att komplettera varje look, kan du lÄta din kreativitet flyga. Vad gÀller hennes outfit? Dansa hela natten klÀdd i paljett- eller spetstoppar tillsammans med glittrande smycken och festhÄraccessoarer. Inget sÀger "fest" som nÄgot strategiskt placerat gnistra, trots allt.

NÀst pÄ tur Àr Olivia, som handlar om den dÀr dyrbara ögonskuggsglamouren. Hennes tillvÀgagÄngssÀtt handlar om att vÀnda pÄ huvuden och fÄnga ljus. För Olivias första sminkalternativ, varför inte kombinera smaragdgrön ögonskugga med dramatisk mascara, en antydan av rouge och en glansig nakenlÀpp? Du kan involvera en safirblÄ skugga med kontrasterande mjuk mascara, persikotonad rouge och en mörk plommonlÀpp. Du kan till och med prova en exotisk blandning av roséguld och bronsskugga med förstÀrkande mascara, naturliga rouge nyanser och en glansig röd lÀpp som kan stjÀla rampljuset. Varje sminkdesign passar exceptionellt bra med en av hennes trendiga sammetstoppar. LÀgg till statement-smycken och festperfekta hÄrstycken för att göra Olivia till drottningen av nyÄrsafton.

Äntligen har vi Ellie, trendsĂ€ttaren för denna roliga trio, som siktar pĂ„ "out-of-the-box" konstiga eyeliner-looks. Kanske skulle en djĂ€rv, grafisk vinge i svart för hennes första look, tillsammans med definierande mascara, en antydan av mjukt rosa rouge och klassiska röda lĂ€ppar fĂ„ henne att sticka ut. Och det Ă€r inte allt! För en edgy twist kan du para ihop en underliner i levande blĂ„tt med voluminös mascara, en bronsfĂ€rgad rouge och bejeweled nude lĂ€ppar. LĂ„t oss leka med metalliskt guldfoder och ge en nick till fyrverkerierna som vĂ€lkomnar det nya Ă„ret, tillsammans med förlĂ€ngande mascara, ett varmt persikorouge och en livlig koralllĂ€pp. Kompletterat med ett urval av frisyrer, irisfĂ€rger och distinkta volang-, bejeweled- eller sammetstoppar, Ă€r Ellie redo att rocka hela natten. LĂ€gg till lite mer gnistra med blingy smycken och en fascinator som kommer att fullborda hennes edgy, artistiska estetik.

Spelkontroller

  • AnvĂ€nd musen för att blĂ€ddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer.

Om du gillar det hÀr spelet kan du ocksÄ prova andra nyÄrsspel frÄn Prinxy.app:

  1. NyÄrs glitterfest
  2. K-pop nyĂ„rskonsert  
  3. K-pop nyÄrskonsert 2