Princesses Fashion Wars: Boho Vs Gowns on Prinxy

Spelar Princesses Fashion Wars: Boho Vs Gowns på Prinxy

Berättelsen om Princesses Fashion Wars: Boho Vs Gowns

Se upp! Det kommer att bli ett modekrig! Boho-chiciga och glittriga klänningar går in i kampen idag. Vilken stil tror du att den kommer att vinna? Låt oss ta reda på det i Princesses Fashion Wars: Boho Vs Gowns dress up-spel för flickor!

Våra unga fashionistas, prinsessor Belle och Merida, är sugna på helt andra kläder. Medan den ena älskar sportig chic, är den andra allt i för paljetter och massor av glitter. Den ena älskar sneakers och wedges medan den andra inte kan få nog av höga klackar. Tvisten mellan deras olika modestilar är under rampljuset och idag ska de ta reda på vem som har en coolare stil. Ni begåvade tjejer kan hjälpa dem. I detta online dress up-spel är du deras moderådgivare och du kan bestämma vilka kläder de ska bära inför juryn. Är du redo att ge det ett försök?

Tryck på play-knappen för att gå med dem och var beredd att upptäcka vem som är först i kön att upptäcka dina unika stylingfärdigheter. Det här prinsessspelet börjar med en snabb räd i Belles fantastiska garderob. Redan vid första anblicken kommer du att märka att hon föredrar boho- och hiphopkläder, den sista får henne att känna sig sportig och cool på samma gång. Men vänta med att se variationen av kläder i hennes garderob... det är ganska imponerande! Förutom mini- och midibroderade klänningar kan du även hitta några chica träningsbyxor, t-shirts och sweatshirts med trendiga budskap, sportiga bh-toppar och mer. När det kommer till accessoarer är Belle den lyckliga ägaren till de coolaste skorna på marknaden. Välj bara ett par som matchar den valda outfiten. Slutför sedan allt med smycken och en ny frisyr. Är du redo för lite mer?

Ta då gärna en titt i Meridas garderob också. Fortsätt spela detta online modespel för tjejer, bläddra igenom Meridas garderob och se vilken cool look du kan sätta ihop för vår modiga tjej. Hon älskar bara eleganta klänningar och bländande cocktailklänningar, alla hennes smycken är pärlade i ädelstenar och hennes högklackade pumps är designermärkta. Hon är en helt ny person när hon bär sådana kläder och hon känns verkligen som att hon är en filmstjärna.

Ta all tid du behöver och ha det kul att hjälpa de två prinsessorna att välja de bästa kläderna för modetävlingen. Sluta inte förrän du är nöjd med det slutliga resultatet. En ny modestrid är på väg att börja... vem kommer att bli vår vinnare?

Ha en fantastisk tid att spela Princesses Fashion Wars: Boho Vs Gowns online på Prinxy.app

Spelkontroller

  • Använd musen och bläddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer

Liknande spel

Här är ytterligare tre prinsessspel du bör kolla in:

  1. Prinsessorna K-pop Idoler
  2. Prinsessor Nätt I Blommigt
  3. Princess Fashion And Dare Challenge