Princess All White Night Party on Prinxy

Spelar Princess All White Night Party på Prinxy

Berättelsen om Princess All White Night Party

En exklusiv fest och tre VIP-gäster på ett ställe. Kan du hjälpa tjejerna att bestämma vad de ska ha på sig på en fest där den enda regeln för gästerna är att bära helvita outfits? Följ med dem och komma igång med Princess All White Night Party- spelet för tjejer och få dem att glädjas åt högt mode och fantastiska accessoarer!

Denna helvita fest är ett glamoröst evenemang som äger rum en gång om året. Det är en av de mest förväntade festerna och våra fashionistas skulle inte vilja missa det för något i världen. I år kommer huvudtemat att vara vit färg. Alla inbjudna måste vara klädda i vitt, och det är en ganska tuff utmaning att sticka ut framför publiken. Men inte för Jasmine, Moana och Mulan! Det är dags att bevisa sin känsla för stil för alla. Kommer du att hjälpa dem?

Kom igång med tjejerna med det här helt nya prinsessutklädningsspelet och se vilka gnistrande vita looks du kan sätta ihop för dessa BFFs som gör sig redo att delta i årets mest exklusiva fest! I deras garderob kan du hitta de mest spektakulära helvita klädesplaggen och accessoarerna som du någonsin sett, så känn dig utmanad att sätta ihop dem i fängslande festoutfits. Det finns chica festklänningar, bohemiska volang midiklänningar, det finns eleganta golvsvepande klänningar och även ett imponerande urval av härliga toppar som du kan matcha med kostymshorts, vita jeans eller med trendiga kjolar. Klä upp tjejerna och se sedan hur du kan tillbehöra de valda kläderna.

När det kommer till accessoarer kommer alternativen du kommer att hitta i deras garderober att ge så mycket chicighet till deras outfits. Du kan välja bland några av de vackraste designerklackarna, fantastiska sandaler, glittersneakers, överdimensionerade smycken och coola clutches. Dessa tillbehör är obligatoriska för att stjäla strålkastarna ikväll. Glöm inte att också ge dem råd om festfrisyrerna.

Ha det så kul att få dina favoritprinsessor från Disney fräck och stilig när du spelar Princess All White Night Party-spelet för tjejer online på Prinxy.app!

Spelkontroller

  • Använd musen för att bläddra igenom alla kategoriflikar i detta online Disney-spel .

Liknande spel

Här är ytterligare tre Princess Party-spel du bör kolla in:

  1. Princess Dorm Party
  2. Princess Party Girls
  3. Princess And Prince College Party