BerÀttelsen om __namn__

En exklusiv fest och tre VIP-gÀster pÄ ett stÀlle. Kan du hjÀlpa tjejerna att bestÀmma vad de ska ha pÄ sig pÄ en fest dÀr den enda regeln för gÀsterna Àr att bÀra helvita outfits? Följ med dem och komma igÄng med Princess All White Night Party- spelet för tjejer och fÄ dem att glÀdjas Ät högt mode och fantastiska accessoarer!

Denna helvita fest Àr ett glamoröst evenemang som Àger rum en gÄng om Äret. Det Àr en av de mest förvÀntade festerna och vÄra fashionistas skulle inte vilja missa det för nÄgot i vÀrlden. I Är kommer huvudtemat att vara vit fÀrg. Alla inbjudna mÄste vara klÀdda i vitt, och det Àr en ganska tuff utmaning att sticka ut framför publiken. Men inte för Jasmine, Moana och Mulan! Det Àr dags att bevisa sin kÀnsla för stil för alla. Kommer du att hjÀlpa dem?

Kom igÄng med tjejerna med det hÀr helt nya prinsessutklÀdningsspelet och se vilka gnistrande vita looks du kan sÀtta ihop för dessa BFFs som gör sig redo att delta i Ärets mest exklusiva fest! I deras garderob kan du hitta de mest spektakulÀra helvita klÀdesplaggen och accessoarerna som du nÄgonsin sett, sÄ kÀnn dig utmanad att sÀtta ihop dem i fÀngslande festoutfits. Det finns chica festklÀnningar, bohemiska volang midiklÀnningar, det finns eleganta golvsvepande klÀnningar och Àven ett imponerande urval av hÀrliga toppar som du kan matcha med kostymshorts, vita jeans eller med trendiga kjolar. KlÀ upp tjejerna och se sedan hur du kan tillbehöra de valda klÀderna.

NÀr det kommer till accessoarer kommer alternativen du kommer att hitta i deras garderober att ge sÄ mycket chicighet till deras outfits. Du kan vÀlja bland nÄgra av de vackraste designerklackarna, fantastiska sandaler, glittersneakers, överdimensionerade smycken och coola clutches. Dessa tillbehör Àr obligatoriska för att stjÀla strÄlkastarna ikvÀll. Glöm inte att ocksÄ ge dem rÄd om festfrisyrerna.

Ha det sÄ kul att fÄ dina favoritprinsessor frÄn Disney frÀck och stilig nÀr du spelar Princess All White Night Party-spelet för tjejer online pÄ Prinxy.app!

Spelkontroller

  • AnvĂ€nd musen för att blĂ€ddra igenom alla kategoriflikar i detta online Disney-spel .

Liknande spel

HÀr Àr ytterligare tre Princess Party-spel du bör kolla in:

  1. Princess Dorm Party
  2. Princess Party Girls
  3. Princess And Prince College Party