Alla hjärtans dag pardatum on Prinxy

Spelar Alla hjärtans dag pardatum på Prinxy

Berättelsen om Alla hjärtans dag pardatum

Fall pladask med Valentine's Day Couple Date , ett fantastiskt tjejspel som utspelar sig i Paris, kärlekens utropade stad. Följ med Ellie och Ben på en kärleksfylld resa, när du hjälper dem att fira en alla hjärtans dag som är lika oförglömlig som deras kärlekshistoria.


Kickstarta en idyllisk dag med en romantisk frukost med utsikt. Sätt på Ellie i en chic dräkt, välj hennes frisyr och hjälp käcka Ben att duka ett bildskönt frukostbord. Handplocka från ett urval av salta och söta godsaker, cappuccino och juicer för att göra en fest som anstår matens och modestaden. Ett vackert blomsterarrangemang på bordet kommer säkerligen att skapa den perfekta stämningen för dagen, så bläddra gärna igenom blomsterarrangemangen Ben har förberett för sin flickvän och välj den du gillar mest. Njut av morgonkaffet medan du beundrar skönheten i Eiffeltornet, och gör sedan paret redo för sin nästa aktivitet. Kan du gissa vart de ska ta vägen härnäst?


Mode möter fitness på nästa nivå av detta utklädningsspel med Alla hjärtans dag-tema för tjejer när du stylar dem för träningspasset för par. Du måste veta vid det här laget att Ben och Ellie är fitnessentusiaster som hänger med i sina hälsosamma rutiner, även om det är alla hjärtans dag. Klä Ellie och Ben i matchande eller kompletterande träningskläder som symboliserar deras gemensamma engagemang för fitness, ett bevis på det faktum att kärlek frodas även i enkla dagliga rutiner.


Ingen alla hjärtans dag skulle vara komplett utan en romantisk middag, och vårt spel gör inget undantag. Du får lyfta mode till nya höjder i vårt helt nya utklädningsspel för tjejer med en takmiddag. Från stilkunniga toppar och matchande underdelar till flirtiga klänningar, fashionabla skor till iögonfallande accessoarer, skapa den perfekta outfiten som sätter Ellies modekänsla till ro. Klä henne i en fantastisk röd klänning för en klassisk look, en gul crop top och en matchande kjol för en explosion av färg, eller ett par snygga kostymbyxor för en blandning av chic och komfort. Komplettera hennes chica ensemble med höga klackar, en trendig frisyr och gnistrande smycken.


Spotlights skiftar till Ben nästa, när han också gör sig redo för mötet på taket. Från smarta kostymjackor till skarpa kostymbyxor, färgglada skor och en snygg frisyr, gör Ben till den perfekta gentlemannen i Ellies ögon. Körsbäret på toppen? Håll utkik efter en speciell överraskningsgåva från Ben som lovar att få Ellies hjärta att springa.


Ha en fantastisk tid att spela Valentine's Day Couple Date- spelet för tjejer online på Prinxy.app


Spelkontroller

  • Använd musen för att bläddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer.


Om du gillar det här spelet kan du också prova andra Alla hjärtans dag-spel från Prinxy.app:

  1. Kärlek I Stil
  2. Harley lär sig älska
  3. Alla hjärtans sminktrender