TikTok VSCO Girls on Prinxy

Spelar TikTok VSCO Girls pÄ Prinxy

BerÀttelsen om TikTok VSCO Girls

TikTok VSCO Girls- spelet kommer för att slutföra vÄr exklusiva serie av gratis-att-spela TikTok-spel , och ni damer kommer att Àlska det! Den berÀttar historien om tvÄ BFFs som bestÀmde sig för att prova en fÀrgstark modetrend som Àr ganska populÀr pÄ TikTok nuförtiden. Och ni tjejer Àr inbjudna att hjÀlpa dem. Spela TikTok VSCO Girls -utklÀdningsspelet för tjejer online pÄ Prinxy.app, och förvandla dessa BFFs till verkliga VSCO-tjejer!

Men innan vi börjar med denna totala transformationsutmaning, lÄt oss trÀffa vÄra tjejer. En av dem Àr den underbara Arya. Hon Àr en rebell i hjÀrtat, ett fan av rockmusik och hon Àlskar gotiskt mode. I hennes garderob kan du hitta klÀder i svart, lÀder och metallic accenter, men för hennes totala förvandling har vi förberett en flickgarderob som styrs av nakna nyanser, svart och vitt. Den andra flickan Àr Violet. Hon Àr en vacker nördig tjej som Àr villig att kliva ur sin komfortzon och överraska alla med en hÀpnadsvÀckande blick. Hon fÄr en helt ny pastellgarderob i detta utklÀdningsspel för flickor. SÄ Àr du redo att komma igÄng med vÄrt exklusiva modespel för tjejer?

Den första som upptĂ€cker dina fantastiska stylingfĂ€rdigheter Ă€r vĂ„r rocktjej Arya. Du kan starta förvandlingsprocessen genom att ta itu med hennes makeuplook. VSCO-tjejer föredrar traditionell makeup, som innehĂ„ller lite foundation, eyeliner, mascara och naturliga nyanser av lĂ€ppstift. I vĂ„r VSCO   makeup game , vi har förberett ett urval av nio unika nyanser för varje kategori som anges ovan, och den goda nyheten Ă€r att du kan blanda dem som du vill. NĂ€r du har uttryckt dina fĂ€rdigheter som makeupartist kan du fortsĂ€tta och vĂ€lja Aryas outfit nĂ€sta. Titta igenom det imponerande urvalet av crop-tops, shorts, joggingbyxor, jeansjackor och hoodies och skapa en fantastisk outfit för vĂ„r söta VSCO-tjej. Är du redo för mer?

LÄt oss sedan se vilket VSCO-utseende du kan skapa för vÄr bedÄrande nördiga tjej. NÀr du har skapat en glödande makeup-look för vÄr Violet kan du gÄ till nÀsta nivÄ i detta modespel och titta igenom Violets nya garderob ocksÄ! PastellfÀrger, klÀder i tie-dye, denimplagg, ett imponerande urval av hydrokolvar och fÀrgglada snÀckskalstillbehör styr Violets nya VSCO-garderob. BlÀddra igenom dem alla och skapa din egen version av en pastellfÀrgad outfit för vackra Violet. För att komplettera Violets nya look, vÀlj ett par Vans att matcha och en ny frisyr.

Ta sedan en bild av din skapelse och dela den med dina vÀnner. Ha det bra med att spela TikTok VSCO Girls -spelet för tjejer online pÄ Prinxy.app!

Spelkontroller

  • AnvĂ€nd musen för att blĂ€ddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer.

Om du gillar det hÀr spelet kan du ocksÄ prova andra TikTok-spel frÄn Prinxy.app:

  1. E-tjejer Transformation
  2. TikTok-trender: FĂ€rgblock
  3. TikTok-trender: PojkvÀnsmode