Ariana Bröllopsförberedelser on Prinxy

Spelar Ariana Bröllopsförberedelser på Prinxy

Berättelsen om Ariana Bröllopsförberedelser

Ariana Grande gifte sig för några veckor sedan, men detaljer om den lyckliga dagen har ännu inte offentliggjorts. Vi på Prinxy föreställde oss hur förberedelserna för den stora dagen gick och satte ihop dem i ett bröllopsspel för tjejer som vi kallade Ariana Wedding Prep. Är ni damer nyfikna på att upptäcka urvalet av vackra brudklänningar som vi har förberett för vår favoritsångare? Skynda dig då och kom igång med Ariana Wedding Prep- spelet för tjejer!

Som du säkert redan har läst på nätet var ceremonin liten och intim, med bara ett par personer inbjudna för att fira den stora dagen. I vårt gratis-att-spela utklädningsspel kom även Kendall Jenner och Gigi Hadid till kortlistan. Men de är inte vanliga gäster. I vårt spel spelar Kendall och Gigi rollen som Arianas tärnor. Så låt oss börja förberedelserna för Arianas bröllop genom att välja de bästa utseendena för hennes tärnor. Först reser vi till Kendalls hus, där du får gräva igenom hennes imponerande garderob. I den hittar du både fascinerande golvsvepande klänningar och eleganta toppar som du kan matcha med midikjolar. Kolla in dem, låt henne prova alla klädesplagg du gillar och välj sedan den outfit du gillar mest. Tillbehör sedan den valda outfiten med ett par designerklackar, statementsmycken och en elegant updo. För att komplettera Kendalls brudtärna-look, välj en blombukett också. Bra jobbat, damer! Låt oss nu gå vidare till Gigis hus härnäst!

Gigi Hadid är Arianas andra tärnor i vårt exklusiva kändisspel . Gigi är en av Arianas bästa vänner, och hon var jätteglad över att bli inbjuden att gå i gången före sin BFF på hennes stora bröllopsdag. Men vad ska hon ha på sig? Du kan välja en outfit som matchar Kendalls, eller så kan du välja något annat. Det finns nio klänningar att välja mellan och massor av kombinationer som du kan göra med hennes urval av toppar och underdelar. Glöm inte att göra accessoarer när du har bestämt dig för den vinnande outfiten. Sist men inte minst är det dags att ta hand om vår bruds utseende också. Gå till Arianas hem i Montecito och, som hennes personliga bröllopsplanerare, hjälp vår rodnande brud att göra sig redo att gå nerför gången och se häpnadsväckande ut.

Först, låt oss sminka henne! En rolig skönhetssession börjar härnäst, och du ska återskapa Arianas bröllopssminkning. Överraskande eller inte, Ariana valde en naturlig makeup-look på sin bröllopsdag, och vi tar upp den i detalj i vårt sminkspel för tjejer! Börja med att applicera några foundationdroppar på hennes ansikte. Använd en skönhetsmixer för att fördela foundationen i ansiktet och applicera sedan lite highlighter och en persikaktig rouge. Gå för varma bruna färger för hennes ögonskugga, applicera lite mascara och nude läppstift. Bra, nu är hon redo att prova några klänningar. Som vi vet valde Ariana en superenkel vit klänning på sin bröllopsdag, men i vårt utklädningsspel för kändisar hittar du en så stor variation. Våra klänningar är lånade från fantasyland och alla är snygga på henne. Låt henne prova alla och välj sedan den vinnande. Tillbehör den med gnistrande smycken, klackar, en spetsslöja och en blombukett. Slutligen, spara din skapelse och dela den med dina vänner!

Ha en fantastisk tid att spela Ariana Wedding Prep -spelet för tjejer online på Prinxy.app!

Spelkontroller

  • Använd musen för att bläddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer.

Om du gillar det här spelet kan du också prova andra Bröllopsspel från Prinxy.app:

  1. Mitt perfekta bröllop
  2. Elsas himmelska bröllop
  3. Min perfekta bröllopsplanerare