Är Jack Frost otrogen mot Elsa? on Prinxy

Spelar Är Jack Frost otrogen mot Elsa? på Prinxy

Berättelsen om Är Jack Frost otrogen mot Elsa?

Elsa fångade Jack Frost som otrogen mot henne, och oh boy, det ledde till en nödträff för BFFs! Hon behöver alla sina vänner runt omkring sig under dessa tuffa tider, och du borde vara där också! Så kom och gå med din favorit Frozen Queen i detta roliga spel för tjejer som kommer igång med Is Jack Frost Cheating On Elsa?

Men innan hon torkar bort sina tårar och glömmer honom för alltid, låt oss upptäcka Elsas uppbrottsberättelse! Följ med det lyckliga paret på bio och hjälp Elsa att kika in i Jacks telefon. Ange helt enkelt lösenordet för att låsa upp hennes pojkväns telefon och skanna sedan igenom Jacks telefon. Denna speciella uppgift kräver mycket precision och uppmärksamhet, men om du är bekant med slacking-spel så kommer du enkelt att slutföra det. Håll Jack sysselsatt med popcorn och läsk, och håll samtidigt ned vänster musklick för att hjälpa Elsa att söka igenom sin telefon. Släpp musen när Jack blir distraherad och upprepa sedan tills förloppsindikatorn är klar.

TIPS: För att låsa upp Jacks telefon måste du ange datumet för Elsas favorithelg. Det är jul :)

Var hennes misstankar välgrundade? Naturligtvis var de det. Kvinnor har en 6:e känsla mycket välutvecklad, hon var bara tvungen att bekräfta sina misstankar. Nu när deras förhållande har tagit slut behöver hon alla sina vänner runt omkring för att underhålla henne. Det är här du, Anna och Ariel går samman för att muntra upp Elsa och hjälpa henne att må bättre. Ni damer tar ut Elsa, och ni kommer att se till att hon tar sig igenom denna svåra period av sitt liv.

Kom och häng med dina favorit Disney-tjejer i deras omklädningsrum och börja med detta helt nya utklädningsspel för tjejer, och hjälp de tre vännerna förbereda sig för en tjejkväll. Bläddra igenom deras färgglada garderober och välj antingen en härlig klänning eller en söt tvådelad outfit för varje tjej, kombinera sedan ditt val med en stickad kofta eller med en fuskpälsväst och med rätt par högklackade skor. Välj sedan en trevlig plats där de kan njuta av sin tid tillsammans.

Spelkontroller

  • Använd musen för att slutföra alla aktiviteter i detta onlinespel för flickor.

Liknande spel

Här är ytterligare tre parspel du bör kolla in:

  1. Ben lämnar Ellie
  2. Isdrottningen bryter upp
  3. Eliza Breakup Drama