Icy Par Vintertid on Prinxy

Spelar Icy Par Vintertid på Prinxy

Berättelsen om Icy Par Vintertid

Det snöade oavbrutet de sista timmarna i fantastiska Arendelle, och dessa två vinterälskare kan inte vänta med att komma ut och spela i föreställningen som de brukade när de var barn. Det finns inga fotspår i snön än och Elsa och Anna missar inte chansen att markera sina i det nysnöade lagret. Det är äntligen vintertid! Jippie! Ingen älskar vintern mer än dessa två Frozen-systrar! I Icy Couples Winter Time dress up-spelet för tjejer utmanas du att hjälpa tjejerna att välja varma vinterkläder innan de ger sig ut och börjar en rolig snöbollskamp tillsammans med sina pojkvänner. Kommer du att hjälpa dem?

Hemligheten när man planerar att tillbringa en vinterdag utomhus är att bära rätt kläder. Du måste hålla dig varm när du går eller leker i snön, men samtidigt är den verkliga utmaningen att se moderiktig ut medan du gör det. Är du redo att upptäcka vad modetricket är? Dessa kungliga systrar vet säkert hur de ska hålla sig mysiga och eleganta under den kalla årstiden . Genom att spela detta online prinsessspel för tjejer kan ni damer få några fantastiska modetips från dessa fashionabla systrar. Är ni redo tjejer? Sätt sedan igång, bläddra igenom deras trendiga vintergarderob och gör Elsa och Anna redo att se snygga ut för sin vinterdubbeldejt. Åh ja, detta gratis att spela utklädningsspel för flickor innehåller också två av de snyggaste pojkarna i fantasilandet, Kristoff och Jack Frost.

Som ni vet är våra prinsessor riktiga fashionistas, så se till att välja både varma och snygga kläder till dem. Låt tjejerna prova alla dina favoritkombinationer, och när du hittar de rätta, tillbehör dem med uggs, höga stövlar, martins, biker boots. Ta då en titt på deras urval av vinteraccessoarer. Det finns stickade mössor, överdimensionerade halsdukar, handskar och till och med några snygga glasögon som du kan använda för att komplettera deras snygga vinterlook. När du har gjort det, gå med tjejerna utanför och ha det kul att stödja dem för att vinna snöbollskampen mot deras pojkvänner.

Lycka till, tjejer, och ha det bra när du spelar Icy Couples Winter Time dress up-spelet för tjejer online på Prinxy.app!

Spelkontroller

  • Använd musen för att interagera.

Liknande spel

Här är ytterligare tre parspel du borde spela härnäst:

  1. Princess Boyfriend Tag
  2. Princess Double Date
  3. Är Jack Frost otrogen mot Elsa?