Bröllopsklänning till Ariana on Prinxy

Spelar Bröllopsklänning till Ariana på Prinxy

Berättelsen om Bröllopsklänning till Ariana

Bröllopsklockorna ringer för fröken Ariana Grande ! Bröllopet kommer att äga rum bara några timmar från nu, och hon kan fortfarande inte bestämma sig för en klänning. Modedesigners överraskade henne med sina unika skapelser, och dessa vackra skapelser gjorde det ännu mer komplicerat för henne. Som tur är har hon dig och två tärnor som hjälper henne att bestämma sig för den vinnande klänningen. Kom igång med Wedding Dress For Ariana dress up-spelet för tjejer och hjälp vår rodnande brud att se sitt bästa ut på den mest efterlängtade dagen i hennes liv!

I detta online -kändisspel går du med vår glada brud och hennes vänner på en resa till en brudklänningssalong där du hjälper till att hitta den snyggaste klänningen för evenemanget. Är du redo för en rolig tjejresa till brudklänningssalongen? Skynda dig sedan, kom igång med klädspelet Wedding Dress For Ariana för tjejer och hjälp henne att bestämma den vinnande brudklänningen. Väl framme vid den lyxiga bröllopsbutiken kan du bläddra igenom och välja bland ett urval av 13 fantastiska brudklänningar, den vinnande. Från prinsessbrudklänningar till klänningar i sjöjungfrustil, spets- och sidenklänningar, gnistrande vita klänningar och vackra pasteller, du kan låta henne prova alla klänningar du gillar. Välj sedan ett par vintage spetsskor, en lång slöja och en bukett. Styla sedan upp håret i en elegant updo och ta dig tid att också ta itu med hennes brudsmink . Bra jobbat, damer!

Testa dina moderådgivares färdigheter igen och hjälp Arianas tärnor att bestämma sig för deras utseende också. På nästa sida i detta online prinsessspel för tjejer tar du itu med Elsas brudtärna-look. Arianas önskan för sina tärnor är att sticka ut, så klä upp drottning Elsa i en eldröd klänning, en paljettad axelbandslös klänning eller i en rosa flickklänning. Avsluta hennes fantastiska look med de rätta smyckena, en designerkoppling och en romantisk frisyr. Därefter, klä ut prinsessan Jasmine för Arianas stora dag.

Ha det bra när du spelar brudklänningen för Ariana- spelet för tjejer online på Prinxy.app!

Spelkontroller

  • Använd musen för att interagera.

Liknande spel

Här är ytterligare tre bröllopsspel du borde spela härnäst:

  1. Bridezilla Ellie
  2. Elizas himmelska bröllop
  3. Min perfekta bröllopsplanerare