Insta Makeup: Bruden on Prinxy

Spelar Insta Makeup: Bruden pÄ Prinxy

BerÀttelsen om Insta Makeup: Bruden

Med nÀstan varje aspekt av hennes brudensemble bockad av hennes att göra-lista, Àr allt som ÄterstÄr att göra att hitta lite sminkinspiration som kompletterar hennes brudlook. Lyckligtvis har hon dig som sin personliga makeupartist och nÄgra av de snyggaste sminkidéerna för bröllop för alla typer av brudar. I detta gratis-att-spela bröllopsspel för flickor utmanas du att skapa en naturlig look, en djÀrv look och en glamorös look för vÄr rodnande blivande brud. Prova dem alla och hitta den perfekta sminklooken för din tjej!

Kom igÄng med Insta Makeup: Bride- spelet för flickor, och börja det roliga med en snabb docktillverkningssession . Anpassa Sophias hud med en ny fÀrg, vÀlj sedan snygg hÄrfÀrg för att framhÀva skönheten i hennes ögon, och glöm inte att ocksÄ blÀddra igenom det stora utbudet av brudtillbehör. VÀlj en prinsessdiadem eller nÄgra hÄrnÄlar med Àdelstenar, vÀlj ocksÄ en brudslöja, ett par gnistrande örhÀngen och ett matchande halsband. Var sedan redo att experimentera med nÄgra coola fÀrger nÀr du fÄr skapa tre unika makeup-looker för vÄr underbara blivande brud. Men inte innan du förbereder hennes hy genom att applicera en nÀrande fuktkrÀm, contouring och lite highlighter pÄ de högsta punkterna i ansiktet.

Den första makeuplooken du testar pĂ„ henne Ă€r den naturliga looken . Naturliga nakenfĂ€rger, nyanser av beige och ljusrosa, chokladtoner, matt lĂ€ppstift, subtila fransar Ă€r alternativen som hjĂ€lper dig att skapa en klassisk brudlook för unga Sophia. Plocka upp vilken pensel du vill, vĂ€lj den ögonskuggsfĂ€rg du gillar mest och fĂ€rglĂ€gg det markerade omrĂ„det med ömtĂ„liga drag. Böj hennes ögonfransar, applicera mascara och fĂ€rga hennes lĂ€ppar i en naturlig fĂ€rg. Är du redo för lite mer?

LÄt oss sedan prova den djÀrva sminklooken hÀrnÀst! DjÀrva och neonfÀrger skulle aldrig vara hennes första val, men det hÀr Àr din chans, mina damer, att överraska henne med en fantastisk look. FÀrgplattan som finns tillgÀnglig för denna andra makeup Àr sÄ imponerande att ni tjejer kommer att ha svÄrt att sluta spela den. Levande fÀrger, mörka nyanser av grÄtt, blÄtt och lila, ett imponerande urval av eyeliners och lÄnga fransar Àr alternativen som hjÀlper dig att skapa en riktigt djÀrv makeuplook för vÄr vÄgade brud. Komplettera ögonen med fylliga lÀppar i nude fÀrger, eller bli stor med en djÀrv lÀppstiftsnyans. Strö lite setting spray och var beredd att upptÀcka den tredje makeuplooken som vÄrt Prinxy-team förberett för Sophia.

Överraskande eller inte, den tredje sminklooken vi presenterade i detta online sminkspel för flickor Ă€r den glamorösa sminklooken . En touch av skimmer pĂ„ ögonen tillsammans med en mjuk, matt, brun skugga Ă€r kvav men sofistikerad. Applicera nĂ„gra strass för en vĂ€rdefull effekt, och kombinera med en ny lĂ€pp och subtil konturering.

NÀr du Àr klar, spara din skapelse och dela den med dina vÀnner ocksÄ! Ha det bra med att spela Insta Makeup: Bride -spelet för tjejer online pÄ Prinxy.app!

Spelkontroller

  • AnvĂ€nd musen för att blĂ€ddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer.

Om du gillar det hÀr spelet kan du ocksÄ prova andra Bröllopsspel frÄn Prinxy.app:

  1. BFFs bröllopsförberedelser
  2. Min perfekta bröllopsplanerare
  3. Ellie Och Eliza Bröllop Crashers