Elsa och Moana utbytesstudenter on Prinxy

Spelar Elsa och Moana utbytesstudenter på Prinxy

Berättelsen om Elsa och Moana utbytesstudenter

Elsa och Moana gick in på studentutbytesprogrammet och de valdes båda ut för att studera utomlands. Det är dags för dem att packa sina väskor och göra sig redo för ett helt år i ett främmande land. Kommer du att följa med dem i denna unika upplevelse? Spela detta helt nya utklädningsspel för flickor som heter Elsa And Moana Exchange Students och njut av att lära dig mer om främmande kultur och människor.

I detta online prinsessspel kommer du att hitta prinsessan Elsa som studerar vid universitetet i Bergen i Norge, och prinsessan Moana som är student vid Hawaii Pacific University. Nyligen lanserade dessa två universitet ett studentutbytesprogram och flickorna bestämde sig för att registrera sig. Studenter från ett universitet kan komma till ett annat för att studera, resa och lära sig mer om främmande kultur och människor. Låter coolt, va? Flickorna är så exalterade över den här nya upplevelsen, och de kan använda dina expertråd för att smälta in! Kom igång med Elsa And Moana Exchange Students- spelet och se vilka chica uni-utseende du kan sätta ihop för dem!

Elsa landade på Hawaii, men hon fick reda på att hon inte har de rätta kläderna för det varma vädret på ön. Hon måste byta kläder innan hon går till universitetet, och du kan hjälpa henne. Kom igång med detta online -utklädningsspel för tjejer, kika in i Elsas färgglada garderob och hjälp henne att klä upp sig för hennes första dag på Hawaii Pacific University. Det finns många blommiga toppar och kjolar, jeansshorts som du kan kombinera med långa rutiga skjortor, utsmyckade gladiatorsandaler och väskor som du väljer. Välj en ny frisyr för vår älskade Isdrottning och komplettera hennes skollook med ett blompannband och några snygga soliga kläder. Bra jobbat, damer!

Låt oss sedan hjälpa Moana att välja dagens outfit också! Brrr, vädret är alldeles för kyligt för vår prinsessa. Hon var tvungen att ge upp sin sommargarderob och ersätta den med tröjor, kappor och knähöga stövlar. Bläddra igenom Moanas höst-vintergarderob, mixa och matcha de långärmade klänningarna med dina favoritstövlar med hög klack och en rutig kappa, och gör henne redo att möta de nya kollegorna som ser ut i stil. Knyt håret i en flätad hästsvans eller styla upp det i lekfulla lockar, och glöm inte att även accessa hennes slutliga look med stickade halsdukar och läderhandskar.

Ha en fantastisk tid att spela Elsa And Moana Exchange Students dress up-spel för flickor online på Prinxy.app!

Spelkontroller

  • Använd musen för att interagera.

Liknande spel

Här är ytterligare tre skolmodespel du bör kolla in:

  1. Skurkar skola OOTD
  2. Princess College Girls
  3. Eliza och Goldie College Girls