Princess First College Party on Prinxy

Spelar Princess First College Party på Prinxy

Berättelsen om Princess First College Party

Tre av dina favoritprinsessor börjar precis vänja sig vid collegelivet. Elsa, Ariel och Rapunzel är förstaårsstudenter på samma college och för att presentera sig själva ska de slå till på sin första collegefest som ser häpnadsväckande ut. Kom och hjälp dem att komma igång med Princess First College Party- utklädnings- och designspelet för tjejer!

Dessa BFFs har turen att studera på samma högskola, men som nykomlingar har de mycket att göra. Lyckligtvis är varje ny sak i denna nya värld ett äventyr för våra vackra prinsessor. Och vad blir den första uppgiften? För att packa upp alla prylar såklart. Det ser ut som att Ariel och Elsa ska dela sitt sovsal. Aldrig! Det här ska bli superkul! Ge din hjälpande hand till prinsessor och få allt till rätt plats. Häng upp några av deras favoritbilder på väggen och gör sedan rummet mysigare med en girlang av glödlampor. När du är klar med den här delen får du en överraskning.

Rapunzel är här för att bjuda in tjejerna till deras första collegefest någonsin. Det första intrycket är starkast, och våra prinsessor vill se bäst ut. Fortsätt att spela detta online prinsessutklädningsspel och hjälp de tre vännerna att hitta de bästa festdräkterna och tillbehören. Kolla alla outfits de har i sin modegarderob för att skapa en snygg look. Och glöm inte att lägga till några tillbehör också! Tack vare din hjälp kommer dessa tjejer att göra ett gott intryck på sin första dag som collegetjejer.

Ha en fantastisk tid att spela Princess First College Party dress up-spelet online på DressUpWho.com

Spelkontroller

  • Använd musen för att bläddra igenom kategoriflikarna i detta online dress up-spel för flickor

Liknande spel

Här är ytterligare tre collegespel du bör kolla in:

  1. Eliza och Goldie College Girls
  2. Princess And Prince College Party
  3. Prinsessor: College Girls Night Out