BerÀttelsen om __namn__

Elsa och Moana gick in pÄ studentutbytesprogrammet och de valdes bÄda ut för att studera utomlands. Det Àr dags för dem att packa sina vÀskor och göra sig redo för ett helt Är i ett frÀmmande land. Kommer du att följa med dem i denna unika upplevelse? Spela detta helt nya utklÀdningsspel för flickor som heter Elsa And Moana Exchange Students och njut av att lÀra dig mer om frÀmmande kultur och mÀnniskor.

I detta online prinsessspel kommer du att hitta prinsessan Elsa som studerar vid universitetet i Bergen i Norge, och prinsessan Moana som Àr student vid Hawaii Pacific University. Nyligen lanserade dessa tvÄ universitet ett studentutbytesprogram och flickorna bestÀmde sig för att registrera sig. Studenter frÄn ett universitet kan komma till ett annat för att studera, resa och lÀra sig mer om frÀmmande kultur och mÀnniskor. LÄter coolt, va? Flickorna Àr sÄ exalterade över den hÀr nya upplevelsen, och de kan anvÀnda dina expertrÄd för att smÀlta in! Kom igÄng med Elsa And Moana Exchange Students- spelet och se vilka chica uni-utseende du kan sÀtta ihop för dem!

Elsa landade pÄ Hawaii, men hon fick reda pÄ att hon inte har de rÀtta klÀderna för det varma vÀdret pÄ ön. Hon mÄste byta klÀder innan hon gÄr till universitetet, och du kan hjÀlpa henne. Kom igÄng med detta online -utklÀdningsspel för tjejer, kika in i Elsas fÀrgglada garderob och hjÀlp henne att klÀ upp sig för hennes första dag pÄ Hawaii Pacific University. Det finns mÄnga blommiga toppar och kjolar, jeansshorts som du kan kombinera med lÄnga rutiga skjortor, utsmyckade gladiatorsandaler och vÀskor som du vÀljer. VÀlj en ny frisyr för vÄr Àlskade Isdrottning och komplettera hennes skollook med ett blompannband och nÄgra snygga soliga klÀder. Bra jobbat, damer!

LÄt oss sedan hjÀlpa Moana att vÀlja dagens outfit ocksÄ! Brrr, vÀdret Àr alldeles för kyligt för vÄr prinsessa. Hon var tvungen att ge upp sin sommargarderob och ersÀtta den med tröjor, kappor och knÀhöga stövlar. BlÀddra igenom Moanas höst-vintergarderob, mixa och matcha de lÄngÀrmade klÀnningarna med dina favoritstövlar med hög klack och en rutig kappa, och gör henne redo att möta de nya kollegorna som ser ut i stil. Knyt hÄret i en flÀtad hÀstsvans eller styla upp det i lekfulla lockar, och glöm inte att Àven accessa hennes slutliga look med stickade halsdukar och lÀderhandskar.

Ha en fantastisk tid att spela Elsa And Moana Exchange Students dress up-spel för flickor online pÄ Prinxy.app!

Spelkontroller

  • AnvĂ€nd musen för att interagera.

Liknande spel

HÀr Àr ytterligare tre skolmodespel du bör kolla in:

  1. Skurkar skola OOTD
  2. Princess College Girls
  3. Eliza och Goldie College Girls