Onsdag Dark Academia on Prinxy

Spelar Onsdag Dark Academia på Prinxy

Berättelsen om Onsdag Dark Academia

Välkommen till Wednesday Dark Academia , det ultimata spelet för modiga tjejer överallt! I det här helt nya spelet för flickor följer du Wednesday Adams på hennes resa till skolan och vidare när du återskapar hennes unika stil. Gör dig redo att ta onsdagens stil till nästa nivå medan du spelar Wednesday Dark Academia -utklädningsspelet för tjejer online på Prinxy.app!

Nu sätter vi igång! Inspirerad av den populära Netflix-serien, Wednesday, kan du nu uppleva Wednesday Adams värld i första hand. Med Wednesday Dark Academia kan du skapa dina drömmars utseende, från topp till tå. Med tre olika enheter kan du se till att du har de perfekta kläderna och accessoarerna för alla tillfällen. Är du redo?

Börja med att skapa den perfekta looken för onsdag. Med den första enheten kan du sminka henne och ge henne en look som är perfekt för skolan eller balsalen. Bli kreativ med det mörka läppstiftet och ögonskuggan, och med lite fantasi kan du skapa en look som är helt din egen. Du kan sedan komplettera hennes djärva look med en svart mascara medan du fortsätter spela detta online sminkspel för tjejer. Är du redo för lite mer?

Låt oss sedan fortsätta spela Wednesday Dark Academia med den första modeutmaningen vi har förberett för dig. Den andra enheten i vårt modespel låter dig klä på onsdag för en rolig dag i skolan . Med ett brett urval av veckade kjolar, skinnbyxor, sweatshirts och kragklänningar inspirerade av de senaste trenderna, kan du välja de plagg och accessoarer som kommer att få onsdagen att se bäst ut. Med smycken, pannband och mer kan du lägga den perfekta finishen till hennes look.

Äntligen får du klä upp henne inför den kommande festkvällen . Den årliga svarta balen är det mest efterlängtade evenemanget i onsdagens skola och hon har förberett sig för det. Det finns massor av designerklänningar och eleganta tvådelade kläder som du kan låta henne prova. Du kan välja mellan röda asymmetriska klänningar och glamorösa lila klänningar, till svarta kombinationer eller paljettlooker. Oavsett vad du väljer att välja åt henne kan du se till att hon ser bäst ut med de perfekta tillbehören. Så vad väntar du på? Bli kreativ med Wednesday Dark Academia och skapa dina drömmars utseende!

Ha det underbart med spelet Wednesday Dark Academia online på Prinxy.app!

Spelkontroller

  • Använd musen för att bläddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer.

Om du gillar det här spelet kan du också prova andra Goth-spel från Prinxy.app:

  1. Oh My Goth
  2. E-tjejer Transformation