BerÀttelsen om __namn__

VÀlkommen till Wednesday Dark Academia , det ultimata spelet för modiga tjejer överallt! I det hÀr helt nya spelet för flickor följer du Wednesday Adams pÄ hennes resa till skolan och vidare nÀr du Äterskapar hennes unika stil. Gör dig redo att ta onsdagens stil till nÀsta nivÄ medan du spelar Wednesday Dark Academia -utklÀdningsspelet för tjejer online pÄ Prinxy.app!

Nu sĂ€tter vi igĂ„ng! Inspirerad av den populĂ€ra Netflix-serien, Wednesday, kan du nu uppleva Wednesday Adams vĂ€rld i första hand. Med Wednesday Dark Academia kan du skapa dina drömmars utseende, frĂ„n topp till tĂ„. Med tre olika enheter kan du se till att du har de perfekta klĂ€derna och accessoarerna för alla tillfĂ€llen. Är du redo?

Börja med att skapa den perfekta looken för onsdag. Med den första enheten kan du sminka henne och ge henne en look som Ă€r perfekt för skolan eller balsalen. Bli kreativ med det mörka lĂ€ppstiftet och ögonskuggan, och med lite fantasi kan du skapa en look som Ă€r helt din egen. Du kan sedan komplettera hennes djĂ€rva look med en svart mascara medan du fortsĂ€tter spela detta online sminkspel för tjejer. Är du redo för lite mer?

LÄt oss sedan fortsÀtta spela Wednesday Dark Academia med den första modeutmaningen vi har förberett för dig. Den andra enheten i vÄrt modespel lÄter dig klÀ pÄ onsdag för en rolig dag i skolan . Med ett brett urval av veckade kjolar, skinnbyxor, sweatshirts och kragklÀnningar inspirerade av de senaste trenderna, kan du vÀlja de plagg och accessoarer som kommer att fÄ onsdagen att se bÀst ut. Med smycken, pannband och mer kan du lÀgga den perfekta finishen till hennes look.

Äntligen fĂ„r du klĂ€ upp henne inför den kommande festkvĂ€llen . Den Ă„rliga svarta balen Ă€r det mest efterlĂ€ngtade evenemanget i onsdagens skola och hon har förberett sig för det. Det finns massor av designerklĂ€nningar och eleganta tvĂ„delade klĂ€der som du kan lĂ„ta henne prova. Du kan vĂ€lja mellan röda asymmetriska klĂ€nningar och glamorösa lila klĂ€nningar, till svarta kombinationer eller paljettlooker. Oavsett vad du vĂ€ljer att vĂ€lja Ă„t henne kan du se till att hon ser bĂ€st ut med de perfekta tillbehören. SĂ„ vad vĂ€ntar du pĂ„? Bli kreativ med Wednesday Dark Academia och skapa dina drömmars utseende!

Ha det underbart med spelet Wednesday Dark Academia online pÄ Prinxy.app!

Spelkontroller

  • AnvĂ€nd musen för att blĂ€ddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer.

Om du gillar det hÀr spelet kan du ocksÄ prova andra Goth-spel frÄn Prinxy.app:

  1. Oh My Goth
  2. E-tjejer Transformation