Shopaholic Black Friday on Prinxy

Spelar Shopaholic Black Friday pÄ Prinxy

BerÀttelsen om Shopaholic Black Friday

Gör dig redo att ge dig ut pÄ en vild shoppingrunda med Selena Gomez i vÄrt engagerande utklÀdningsspel som heter Shopaholic Black Friday ! Som stylist Àr det din uppgift att se till att Selena ser fantastisk ut för sitt stora shoppingÀventyr. Med en mÀngd olika trendiga klÀdesplagg att blanda, matcha och köpa, Àr detta spel ett mÄste för alla modeinriktade stylister!

SÄ, Àr du redo att sÀtta dina modekunskaper pÄ prov nÀr du kurerar de perfekta utseendena, shoppar allt som behövs för smink och outfit i en livlig, interaktiv miljö? LÄt oss sedan börja din moderesa genom att dyka in i vÄrt glittrande sminkspel . Endast ett fÄtal sminkalternativ Àr upplÄsta till en början, och det betyder en sak: du mÄste skynda dig till köpcentret och köpa lite till. Skapa snabbt ett oemotstÄndligt utseende med de alternativ du har till ditt förfogande, och gÄ sedan och handla lite mer kosmetika. Kolla in önskelistan lÀngst ner pÄ skÀrmen och se dem alla genom att söka bland de olika alternativen pÄ butikshyllorna. HÄll ocksÄ ett öga pÄ timern och försök köpa sÄ mÄnga saker som möjligt innan tiden gÄr ut. FortsÀtt modeÀventyret, ÄtervÀnd till butiken och lÄs upp alla produkterna i Selenas sminkkit. NÀr alla Àr upplÄsta kan du bli galen med hennes nya makeuplook. Shopaholic Black Friday lÄter dig experimentera med oÀndliga sminkalternativ, allt frÄn livfulla ögonskuggor till glÀnsande lÀppstift, vilket sÀkerstÀller att Selena sticker ut i Black Friday-publiken. Oavsett om du vÀljer en mjuk, romantisk glöd eller en dramatisk kvÀlls-tjusning, Àr valet helt ditt. Med ett stort utbud av sminkalternativ till hands, bestÄende av djÀrva lÀppstift, skimrande ögonskuggor och strÄlande rouge, skapa en makeover som accentuerar Selenas naturliga skönhet och framhÀver hennes bÀsta egenskaper.

Med den perfekta makeuplooken sÀker, gÄ vidare till den underbara vÀrlden av vÄr utklÀdningsenhet . NÀr du glider in i klÀdenheten kommer du att mötas av en rad sensationella modeplagg som vÀntar pÄ din expertkÀnsla. Var kreativ, blanda och matcha de tillgÀngliga alternativen och skapa en fantastisk shoppinglook för vÄr tjej. GÄ sedan till köpcentret igen och ta en ny shoppingrunda. Fyll Selenas höstgarderob med de senaste modetrenderna, och ha en fantastiskt skapande av trendsÀttande ensembler som speglar Selenas personlighet, vilket sÀkerstÀller att hon alltid Àr i stil mitt i Black Friday-frenzyn. Mixa och matcha hennes chica toppar med snygga underdelar, eller vÀlj en elegant klÀnning för en enkel, huvudvÀnd look. Glöm inte att komplettera hennes look med det rÀtta paret skor och glittrande accessoarer för det perfekta semesterskimret!

Ha en fantastisk tid att spela Shopaholic Black Friday -spelet för tjejer online pÄ Prinxy.app

Spelkontroller

  • AnvĂ€nd musen för att blĂ€ddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer.

Om du gillar det hÀr spelet kan du ocksÄ prova andra Black Friday-spel frÄn Prinxy.app:

  1. BFFs Black Friday Shopping
  2. Black Friday: Shopping Mania