Prinxy House Of Fashion on Prinxy

Spelar Prinxy House Of Fashion på Prinxy

Berättelsen om Prinxy House Of Fashion

Om ni tjejer älskar lyxmode lika mycket som vi gör, var då redo att spela ett av de bästa modespelen på internet! I Prinxy House Of Fashion anordnar vi en privat modevisning där välkända modeller från hela världen presenterar de mest populära kläderna från ett lyxmärke som älskas av alla men speciellt av er damer. Är du redo att ta en titt?

Låt oss sedan komma igång med detta gratis-att-spela utklädningsspel för flickor, och förbered er på att bli förvånade över mängden tryck, tyger, mönster och tillbehör som vi presenterade i vårt spel. I Prinxy House Of Fashion kommer du att upptäcka en modeupplevelse på första raden där det goda humöret tillhandahålls av lekfulla färger, fascinerande bakgrunder, temagarderober och dina favoritkaraktärer.

Showen är på väg att börja, men inte innan du har gjort din magi. I detta online -utklädningsspel för tjejer spelar du rollen som en begåvad modestylist, och du är ansvarig för att klä upp supermodellerna till showen. Är du redo för denna uppgift? Följ med på det roliga bakom kulisserna och se vilka häpnadsväckande utseenden du kan sätta ihop för supermodellerna som gör sig redo att ge sig ut på landningsbanan och se deras bästa ut. Den första modellen du ska klä upp är Kiki , en av våra favorit Clony Girls, och hon kommer att ta steget i en färgglad, flora-printad outfit. Utforska det ultimata urvalet av sidenklänningar, välj din favorit att klä upp henne med och tillbehör sedan den vinnande med ett par högklackade sandaler eller med bikerboots. Därefter får du byta register och försöka skapa en outfit i neonfärger med kristaller och paljetter för ursnygga Gigi Hadid . Van att få alla huvuden att vända på, är Gigi inte rädd för att ha på sig för mycket glitter på en gång, så våga få hennes utseende utöver det vanliga. Bra jobbat, damer! Är du redo för mer?

Den tredje modeutmaningen kommer från vår coola Clony Girl Riri . Till vår exklusiva modevisning kommer hon att ha en klädsel med tryck från topp till tå, och ni damer kommer att älska hennes speciella garderob. Riris utbud av kläder är både sportigt-chic och tjejig, och det fina är att du kan blanda allt som du vill. Vi såg till att trycken blev snygga tillsammans, men det blir ditt jobb att få Riris runway-outfit att se enastående ut. Är du nyfiken på att upptäcka Brians garderob härnäst? Vår stiliga pojke föddes för banan, och ni tjejer är här för att hjälpa honom att göra ett gott intryck. Varva skjortor med tryckta tröjor, ponchos eller kostymjackor och matcha sedan din topp med ett par lösa underdelar eller med några shorts. Därefter kan du komplettera Brians runway-look med ett par överdimensionerade glasögon och en tryckt bokväska.

När du går vidare får du träffa den femte supermodellen som gör sig redo att slå banan i vår privata modevisning. Den här gången utmanas du att klä upp Ariana Grande . Vi sparade en feminin garderob för din favoritkändis där rosa och lila är regeln. Det imponerande urvalet av höga klackar och de dyrbara smyckena och kopplingarna kommer att perfekt komplettera hennes älskling. Åh, och bakgrunden är absolut att dö för. Därefter gör sig en ny Clony Girl redo att stjäla strålkastarna. Hon heter Polka , och hon är vår kära kurviga supermodell som du ska klä upp härnäst. Vacker och självsäker, Polka är inte rädd för att visa upp sin fläckiga hud för världen. I det här utklädningsspelet för flickor blandar du rutmönster, tweedtyger och enkla föremål i en häpnadsväckande, skenbar outfit. Se till att hon ser bra ut!

Sist men inte minst får du klä upp ursnygga Kendall Jenner också. Vi sparade en fantastisk samling aftonklänningar till henne, hittar den bästa att klä upp henne med och glöm inte att klä upp henne med accessoarer.

Ha en fantastisk tid att spela Prinxy House Of Fashion -spelet för tjejer online på Prinxy.app!

Spelkontroller

  • Använd musen för att bläddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer.

Om du gillar det här spelet kan du också prova andra modespel från Prinxy.app:

  1. TikTok höstmode
  2. TikTok-trender: Färgblock
  3. TikTok-trender: Pojkvänmode