Black Friday: Shopping Mania on Prinxy

Spelar Black Friday: Shopping Mania på Prinxy

Berättelsen om Black Friday: Shopping Mania

HERREGUD! Så mycket försäljning! Black Friday är äntligen här! Shoppa med denna gorgie och gör dig redo att dra nytta av alla rabatter! I Black Friday: Shopping Mania- spelet för tjejer går du och Kendall Jenner till köpcentret med ett syfte i åtanke: att shoppa till you drop! Hoppas du har på dig dina sköna skor, butiken öppnar kl 3, 2,1... Och det är dags för shopping!

Men, först och främst! Kendall tar sina shoppingsessioner på allvar, så det är obligatoriskt att se på sitt bästa. Följ med vår vackra reality-stjärna och supermodell i hennes omklädningsrum och hjälp henne att hitta den bästa outfiten för den kommande shoppingrunda! Oh vänta! Kendall har redan gett upp många saker i sin garderob, så det kommer inte att finnas för många alternativ tillgängliga till ditt förfogande i det här skedet av spelet. Men det är här du kan bevisa dina stylistfärdigheter när du fortsätter spela detta online Kendall Jenner- utklädningsspel för tjejer! Bläddra igenom hennes garderob och skapa en outfit genom att välja din favoritklänning, skor och smycken. Nu är hon redo att ge sig ut till köpcentret för en första shoppingrunda. Är du nyfiken på vad hon köper först?

Kläder, skor, väskor, kosmetika och statement-smycken, det är vad du kommer att hitta på hennes Black Friday-inköpslista. Men hur mycket kan ni handla på en 1-minuters shoppingrunda? Det beror på hur snabbt dina tjejer rör sig. Kendall har redan på sin önskelista de saker hon vill ha. Hur bra är du på att se dem i butiken? Kendalls önskelista finns längst ner på skärmen. Tryck på pilarna på skärmen, navigera genom gångarna och köp föremålen på hennes lista. Hitta rätt föremål och köp så många föremål som möjligt innan tiden går ut. Men tänk på att spam med slumpmässiga klick drar 10 sekunder från timern. När du har fastnat, klicka på HINT-knappen, så hjälper Kendall dig att hitta det saknade föremålet. Återvänd sedan hem och låt henne prova de nya förvärven!

åh! Ingenting kan slå det goda humöret som en lyckad shoppingrunda medför. Hon är så nöjd med dina shoppingkunskaper att hon kommer att ta dig till en annan. Den här gången går ni två till hushållsbutiken och köper lite nya saker till Kendalls herrgård i Calabasas. Dyk igenom alla möbler, dekorationer, prylar, gardiner och tapeter, välj de på rea och se om du kan köpa allt på Kendalls lista. När föremålen har levererats kan du hjälpa henne att dekorera i detta online dekorationsspel för tjejer.

Om ni damer var snabba nog att låsa upp alla föremål i detta spel, då utmanar vi er att bevisa era färdigheter igen, denna gång i vårt roliga shoppingspel som heter Online Shopping: Winter Coat . Men om det finns föremål kvar på Kendalls önskelista, se till att du återvänder till dessa två megabutiker och köper de saknade föremålen. Ha det bra när du spelar Black Friday: Shopping Mania -spelet för tjejer online på Prinxy.app!

Spelkontroller

  • Använd musen för att interagera.

Liknande spel

Här är ytterligare tre kändisspel du bör kolla in:

  1. Kändisfashionistas
  2. Kändismode och kul
  3. Färgtest för kändismode