BerÀttelsen om __namn__

Brian och tjejerna Àr pÄ vÀg till köpcentret för en rolig shoppingrunda pÄ Black Friday , och ni tjejer borde gÄ med i shopaholics. De ska shoppa tills de tappar, men innan dess har de en privat modevisning i Birans omklÀdningsrum. Skynda dig och gÄ med i det roliga att komma igÄng med BFFs Black Friday Shopping -utklÀdningsspel för tjejer online pÄ Prinxy.app

Men först, lÄt oss trÀffa gÀnget. I detta online modespel hittar du 4 av vÄra Clony Girls och Queen Elsa. Kiki och Riri, tjejerna frÄn Halloween Makeup Trends- spelet, Àr angelÀgna om att tillbringa lite tid med dig igen. DÀrefter kan du gÄ med Bonnie för en rolig utklÀdningssession, Brian vÄr stiliga HBTQ-representant och drottning Elsa, som bestÀmde sig för att gÄ med i gÀnget för en lÄng shoppingsession. SÄ, Àr du redo att dra igÄng den privata modevisningen? Kiki , vÄr berömda TikTok- influencer, Àr den första i raden att upptÀcka dina fantastiska modekunskaper, och ni damer kommer att Àlska hennes fÀrgglada garderob. Hon gillar fÀrgblock denna höstsÀsong, och i Kikis garderob kommer du att hitta allt du behöver för att hjÀlpa henne att sticka ut frÄn mÀngden. Det finns randiga klÀnningar, crop tops och lösa byxor tillgÀngliga till ditt förfogande i deras garderob. Det finns designerskor och elektriska accessoarer som perfekt kommer att komplettera Kikis fÀrgstarka stil.

Är ni redo för lite mer, damer? LĂ„t oss sedan kolla in Elsas garderob medan du fortsĂ€tter spela vĂ„rt helt nya prinsessspel för tjejer. BekvĂ€ma och chica stickningar styr hennes garderob, och du kan blanda dem som du vill. Du kan koppla ihop en fluffig blus med ett par jeans, en mysig stickad blus med ett par papperspĂ„sbyxor, eller sĂ„ kan du vĂ€lja en stickad klĂ€nning eller ett stickat tvĂ„delat set för att klĂ€ upp henne för dagen. Sedan kan du komplettera hennes shoppinglook med en fantastisk makeuplook i blĂ„ eller rosa nyanser. Äntligen ska du trĂ€ffa Brian hĂ€rnĂ€st. Brian Ă€r den typen av man som kan vara vilken tjejs bĂ€sta vĂ€n som helst. Han har ett kvickt sinne, han Ă€r rolig och han Ă€lskar att shoppa. Allt han bĂ€r Ă€r mĂ€rkesmĂ€rkt och naturligtvis inspirerat av de senaste modevisningarna. GrĂ€v gĂ€rna igenom hans garderob, och lĂ„t oss se vilken chic casual look du kan sĂ€tta ihop för vĂ„r shoppingberoende.

FortsÀtt spela vÄrt exklusiva utklÀdningsspel för tjejer som heter BFFs Black Friday Shopping, och gör Riri redo att gÄ med sina vÀnner i denna roliga shoppingupplevelse som de har planerat för i Är. Riri valde plÀd som signaturplagg för sina höstdrÀkter, och din utmaning Àr att tillbehöra den vinnande outfiten med rÀtt rutiga tillbehör. Glöm sedan inte att ocksÄ göra Riris sminklook innan du rusar för att rota igenom Bonnies garderob. Glama upp henne i fantastiska paljetter, eller gÄ för bohemiska blommor för vÄr modemissbrukare. VÀlj ett par gyllene örhÀngen till vÄr fashionista, ett par designersolklÀder och en elektrisk makeup-look för en modern shoppinglook.

Ha det bra nÀr du spelar BFFs Black Friday Shopping -spel för tjejer online pÄ Prinxy.app!

Spelkontroller

  • AnvĂ€nd musen för att blĂ€ddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer.

Om du gillar det hÀr spelet kan du ocksÄ prova andra shoppingspel frÄn Prinxy.app:

  1. KlÀ sig för mindre
  2. Eliza Ball Mania
  3. Black Friday: Shopping Mania