Barbiemania on Prinxy

Spelar Barbiemania pÄ Prinxy

BerÀttelsen om Barbiemania

Upplev det ultimata sminkĂ€ventyret med sminkspelet Barbiemania dĂ€r du fĂ„r slĂ€ppa loss din inre stylist! Är du redo att ge dig ut pĂ„ en glamorös resa in i en vĂ€rld av mode och skönhet? Leta inte lĂ€ngre för Barbiemania Ă€r hĂ€r för att ta dina sminkkunskaper till en helt ny nivĂ„! Gör dig redo att gĂ„ med den ikoniska dockan Ellie nĂ€r du skapar fantastiska makeup-looker för tre olika tillfĂ€llen. LĂ„t oss dyka in i Barbiemanias magiska vĂ€rld och slĂ€ppa loss din inre stylist!

I den första enheten av Barbiemania har du den spÀnnande möjligheten att skapa en metallisk makeup- look för Ellie. Temat kretsar kring stjÀrnor och konstellationer, vilket ger en touch av himmelsk glam till hennes utseende. LÄt din fantasi svÀva nÀr du utforskar de oÀndliga sminkalternativen som finns. Börja med att vÀlja en fantastisk frisyr som bÀst kompletterar stjÀrntemat. FrÄn eleganta uppsÀttningar till kaskadformade lockar, valet Àr ditt. DÀrefter Àr det dags att fokusera pÄ ögonen. Experimentera med ett brett utbud av ögonskuggsfÀrger inspirerade av det fascinerande kosmos. Skapa fantastiska stjÀrnklara mönster eller blanda metalliska nyanser för att fÄnga essensen av natthimlen. FörstÀrk Ellies fransar med mascara som ger volym och dramatik till hennes ögon, vilket gör dem riktigt fascinerande. NÀr det gÀller lÀpparna, vÀlj den perfekta nyansen av lÀppstift för att fullborda den metalliska looken. Oavsett om du vÀljer en levande, djÀrv fÀrg eller en subtil naken nyans, Àr valet ditt. För att ta den himmelska glamouren till nÀsta nivÄ, tillbehör Ellie med stjÀrnbildsinspirerade smycken och paljetttoppar som ger en touch av gnistra. LÄt henne lysa som en stjÀrna pÄ natthimlen och skapa en look som verkligen inte Àr den hÀr vÀrlden!

I den andra enheten i vÄrt sminkspel online hjÀlper du Ellie att glÀdjas Ät en produktiv dag pÄ kontoret. Det Àr dags att omfamna en elegant och sofistikerad kÀnsla nÀr du skapar en kontorsanpassad sminklook som utstrÄlar sjÀlvförtroende och professionalism. Börja med att vÀlja en frisyr som balanserar elegans och praktisk. VÀlj frÄn en rad chica updos eller vÀlj en klassisk, elegant utblÄsning. Fokusera sedan pÄ ögonen. HÄll fÀrgpaletten neutral och vÀlj subtila ögonskuggsnyanser som förstÀrker Ellies naturliga skönhet. LÀgg till en touch av definition med noggrant applicerad mascara. För lÀpparna, vÀlj en lÀppstiftsnyans som lÀgger till en pop av fÀrg utan att vara för övervÀldigande. En mjuk rosa eller en naken nyans kan skapa en polerad och sofistikerad look som Àr perfekt för kontorsmiljön. FortsÀtt spela utklÀdningsspelet för att slutföra Ellies chica förvandling pÄ kontoret och vÀlj att klÀ upp henne i snygga kostymer, godisfÀrgade kavajer och kontorsinspirerade accessoarer. FrÄn anteckningsböcker till glasögon, lÄt henne utstrÄla professionalism och stil nÀr hon tar sig an sin dag pÄ jobbet.

Letar du efter fler utseenden? DÄ kan du inte missa festglammingssessionen hon har förberett Ät dig dÀr du fÄr förvandla henne till en riktig retrodiva. Gör dig redo att resa tillbaka i tiden till det pulserande och energiska 1980-talet i Barbiemanias tredje enhet. Denna enhet med festtema handlar om att omfamna djÀrva och glamorösa makeup-looker inspirerade av popkulturens ikoniska Ärtionde. LÄt oss börja med att vÀlja en frisyr som skriker 80-talsfabulousness. TÀnk stora, voluminösa lockar eller skyhögt retat hÄr. MÄlet Àr att uppnÄ den ikoniska voluminösa looken som definierade eran. NÀr det kommer till ögonskugga, slÀpp lös din kreativitet och experimentera med ljusa och livfulla fÀrger. TÀnk elektrisk blues, livfulla rosa och slÄende lila. Kombinera flera nyanser för att skapa fantastiska iögonfallande design. Och glöm inte mascaran för att fÄ Ellies fransar att poppa. LÀpparna bör vara showstopper i denna enhet. Satsa pÄ djÀrva och livfulla lÀppstiftsnyanser som eldröda, levande apelsiner eller vÄgade fuchsior. LÄt Ellies lÀppar stjÀla rampljuset och fullborda hennes retrodivaförvandling. Accessoarer spelar en avgörande roll för att fÄnga 1980-talets kÀrna. NÀr du fortsÀtter att spela vÄrt modespel , vÀlj frÄn ett brett utbud av statement-smycken, frÄn överdimensionerade ringörhÀngen till statement-chokers. Och glöm inte solglasögonen. TÀnk djÀrva ramar och lÀckra former som verkligen förkroppsligar tidsandan.

Med Barbiemania Àr möjligheterna obegrÀnsade. Varje enhet erbjuder unika sminkalternativ, sÄ att du kan omfamna olika stilar och slÀppa loss din kreativitet. LÄt fantasin flöda nÀr du utforskar frisyrer, ögonskuggor, mascara, lÀppstift, smycken, solglasögon och glasögon. Mixa och matcha för att skapa den perfekta looken för varje tillfÀlle.

Ha en fantastisk tid att spela Barbiemania Makeup-spelet för tjejer online pÄ Prinxy.app

Spelkontroller

  • AnvĂ€nd musen för att blĂ€ddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer.

Om du gillar det hÀr spelet kan du ocksÄ prova andra modespel frÄn Prinxy.app:

  1. Barbicore
  2. Strawberella
  3. Fashion Box: Glam Diva