Klä upp Masha on Prinxy

Spelar Klä upp Masha på Prinxy

Berättelsen om Klä upp Masha

Sätt dina modekunskaper på prov för att se vilken söt look du kan sätta ihop för busiga Masha. Den lilla ryska tjejen från de populära tecknade serierna Masha and the Bear behöver din hjälp för att göra sig redo för en ny äventyrlig dag i skogen. Är du redo att överraska henne med ett nytt utseende? Kom igång med Dress Up Masha- spelet för flickor och njut av att klä upp henne online på Prinxy.app!

Det här nya utklädningsspelet porträtterar den lilla ryska flickan och hennes bästa vän, Björnen! De gör sig redo att ge sig av på ett nytt äventyr och utforska skogen där de bor men inte innan Masha får sin dagens outfit perfekt blandad och matchad. Den bedårande tjejen har vanligtvis en vacker klänning med ryska motiv på, men idag kan du få henne klädd i vad du vill. Är du redo att bläddra igenom Mashas nya garderob?

Förutom hennes signaturklänning hittar du i detta roliga tecknade spel också många godisfärgade spaghettiklänningar och långa klänningar med lekfulla tryck som du kan para ihop med din vita favoritskjorta. Men det finns också några supercoola kostymer med semestertema som du också bör kolla in. Låt henne prova olika kombinationer och när du har gjort det, leta efter några tillbehör för att komplettera den valda outfiten. Se till att välja ett par bekväma skor först och gör sedan håret. Komplettera sedan hennes look med en rosett för flickor eller bestäm dig för en av hennes signaturdukar eller en cool hatt med fantasitema. Bli då galen med tillbehören! Det finns så många att du bokstavligen kan göra vilken look du vill. Det finns genomskinliga vingar för en liten felik look, det finns fluffiga rosa öron som du kan använda för att förvandla henne till en påskhare, och det finns till och med rekvisita som gör henne till en japansk skolflicka som spelar tv-spel. Ganska coolt va?

Mixa och matcha klädesplaggen med dina favoritaccessoarer och skapa en härlig look för denna underbara ryska tjej medan du spelar Dress Up Masha online på Prinxy.app! Ha det så kul!

Spelkontroller

  • Använd musen för att interagera.

Liknande spel

Här är ytterligare tre tjejspel du bör kolla in:

  1. Ellies Powerpuff-utseende  
  2. Superhjälte nytt äventyr
  3. Cave Girls Dress Up Game