BerÀttelsen om __namn__

SĂ€tt dina modekunskaper pĂ„ prov för att se vilken söt look du kan sĂ€tta ihop för busiga Masha. Den lilla ryska tjejen frĂ„n de populĂ€ra tecknade serierna Masha and the Bear behöver din hjĂ€lp för att göra sig redo för en ny Ă€ventyrlig dag i skogen. Är du redo att överraska henne med ett nytt utseende? Kom igĂ„ng med Dress Up Masha- spelet för flickor och njut av att klĂ€ upp henne online pĂ„ Prinxy.app!

Det hĂ€r nya utklĂ€dningsspelet portrĂ€tterar den lilla ryska flickan och hennes bĂ€sta vĂ€n, Björnen! De gör sig redo att ge sig av pĂ„ ett nytt Ă€ventyr och utforska skogen dĂ€r de bor men inte innan Masha fĂ„r sin dagens outfit perfekt blandad och matchad. Den bedĂ„rande tjejen har vanligtvis en vacker klĂ€nning med ryska motiv pĂ„, men idag kan du fĂ„ henne klĂ€dd i vad du vill. Är du redo att blĂ€ddra igenom Mashas nya garderob?

Förutom hennes signaturklÀnning hittar du i detta roliga tecknade spel ocksÄ mÄnga godisfÀrgade spaghettiklÀnningar och lÄnga klÀnningar med lekfulla tryck som du kan para ihop med din vita favoritskjorta. Men det finns ocksÄ nÄgra supercoola kostymer med semestertema som du ocksÄ bör kolla in. LÄt henne prova olika kombinationer och nÀr du har gjort det, leta efter nÄgra tillbehör för att komplettera den valda outfiten. Se till att vÀlja ett par bekvÀma skor först och gör sedan hÄret. Komplettera sedan hennes look med en rosett för flickor eller bestÀm dig för en av hennes signaturdukar eller en cool hatt med fantasitema. Bli dÄ galen med tillbehören! Det finns sÄ mÄnga att du bokstavligen kan göra vilken look du vill. Det finns genomskinliga vingar för en liten felik look, det finns fluffiga rosa öron som du kan anvÀnda för att förvandla henne till en pÄskhare, och det finns till och med rekvisita som gör henne till en japansk skolflicka som spelar tv-spel. Ganska coolt va?

Mixa och matcha klÀdesplaggen med dina favoritaccessoarer och skapa en hÀrlig look för denna underbara ryska tjej medan du spelar Dress Up Masha online pÄ Prinxy.app! Ha det sÄ kul!

Spelkontroller

  • AnvĂ€nd musen för att interagera.

Liknande spel

HÀr Àr ytterligare tre tjejspel du bör kolla in:

  1. Ellies Powerpuff-utseende  
  2. SuperhjÀlte nytt Àventyr
  3. Cave Girls Dress Up Game