BerÀttelsen om __namn__

I det hÀr helt nya utklÀdningsspelet för tjejer som heter Fashion Box: Glam Diva klÀr vÄr underbara tjej Bonnie ut till en riktig Barbie i en gigantisk lÄda. Tryck pÄ play-knappen och delta i det roliga idag!

Under de senaste mĂ„naderna har denna modebox-trend varit med över hela internet. Systrarna Kardashian och Beyonce var bland de första kĂ€ndisarna som testade livet i plastmodeutmaningar, och nu Ă€r det Bonnies chans att spika looken. Hon kommer att gĂ„ för en glam diva-look, och hon behöver din hjĂ€lp för att se fantastisk ut. Är ni damer redo för ett unikt utklĂ€dningsspel? LĂ„t oss sedan börja med Fashion Box: Glam Diva dress-up spel för tjejer och se vilken chic look du kan sĂ€tta ihop för vĂ„r vackra fashionista.

Börja med att visa upp dina fÀrdigheter som makeupartist. En Barbie dockas makeup framhÀvs av enastÄende ögonmakeup, och den kompletteras med ett supersött rosa lÀppstift. I detta online sminkspel för tjejer har vi samlat de vackraste ögonskuggsfÀrgerna och lÀppstiftsnyanserna som du kan anvÀnda för att skapa antingen en romantisk, en glamorös eller en naturlig look för din vackra verkliga Barbie-docka. Lek med dina favoritfÀrger och applicera sedan svart mascara och en skimrande rouge för att fullborda Bonnies makeuplook. Vad mer att tÀnka pÄ? Ett nytt par kontaktlinser kommer att ge en gnista till hennes slutliga utseende, sÄ se till att vÀlja ett par fÀrgglada kontaktlinser ocksÄ.

NÀr du Àr klar med Bonnies makeuplook kan du gÄ vidare och blÀddra igenom hennes glamorösa garderob ocksÄ! DÀr hittar du massor av glamorösa aftonklÀnningar och cocktailtoppar som du kan matcha med paljettkjolar, höga klackar och gnistrande smycken. Mixa och matcha dem som du vill, lÄt Bonnie prova nÄgra looks och vÀlj sedan den vinnande. En prinsessdiadem och en liten clutch kommer perfekt att komplettera vÄr tjejs dockliknande look, sÄ se till att vÀlja de som bÀst kompletterar hennes utseende.

Ha en fantastisk tid att spela Fashion Box: Glam Diva online pÄ Prinxy.app!

Spelkontroller

  • AnvĂ€nd musen för att blĂ€ddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer.

Om du gillar det hĂ€r spelet kan du Ă€ven prova andra modespel   av Prinxy.app:

  1. Prinxy Dress Up Spola tillbaka
  2. Prinxy House Of Fashion
  3. TikTok-trender: PojkvÀnsmode