Fashion Box: Glam Diva on Prinxy

Spelar Fashion Box: Glam Diva på Prinxy

Berättelsen om Fashion Box: Glam Diva

I det här helt nya utklädningsspelet för tjejer som heter Fashion Box: Glam Diva klär vår underbara tjej Bonnie ut till en riktig Barbie i en gigantisk låda. Tryck på play-knappen och delta i det roliga idag!

Under de senaste månaderna har denna modebox-trend varit med över hela internet. Systrarna Kardashian och Beyonce var bland de första kändisarna som testade livet i plastmodeutmaningar, och nu är det Bonnies chans att spika looken. Hon kommer att gå för en glam diva-look, och hon behöver din hjälp för att se fantastisk ut. Är ni damer redo för ett unikt utklädningsspel? Låt oss sedan börja med Fashion Box: Glam Diva dress-up spel för tjejer och se vilken chic look du kan sätta ihop för vår vackra fashionista.

Börja med att visa upp dina färdigheter som makeupartist. En Barbie dockas makeup framhävs av enastående ögonmakeup, och den kompletteras med ett supersött rosa läppstift. I detta online sminkspel för tjejer har vi samlat de vackraste ögonskuggsfärgerna och läppstiftsnyanserna som du kan använda för att skapa antingen en romantisk, en glamorös eller en naturlig look för din vackra verkliga Barbie-docka. Lek med dina favoritfärger och applicera sedan svart mascara och en skimrande rouge för att fullborda Bonnies makeuplook. Vad mer att tänka på? Ett nytt par kontaktlinser kommer att ge en gnista till hennes slutliga utseende, så se till att välja ett par färgglada kontaktlinser också.

När du är klar med Bonnies makeuplook kan du gå vidare och bläddra igenom hennes glamorösa garderob också! Där hittar du massor av glamorösa aftonklänningar och cocktailtoppar som du kan matcha med paljettkjolar, höga klackar och gnistrande smycken. Mixa och matcha dem som du vill, låt Bonnie prova några looks och välj sedan den vinnande. En prinsessdiadem och en liten clutch kommer perfekt att komplettera vår tjejs dockliknande look, så se till att välja de som bäst kompletterar hennes utseende.

Ha en fantastisk tid att spela Fashion Box: Glam Diva online på Prinxy.app!

Spelkontroller

  • Använd musen för att bläddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer.

Om du gillar det här spelet kan du även prova andra modespel   av Prinxy.app:

  1. Prinxy Dress Up Spola tillbaka
  2. Prinxy House Of Fashion
  3. TikTok-trender: Pojkvänsmode