Onsdag mjuk tjej makeup on Prinxy

Spelar Onsdag mjuk tjej makeup på Prinxy

Berättelsen om Onsdag mjuk tjej makeup

Upptäck en fräsch blandning av gotisk charm och mjuk tjejestetik i det nya sminkspelet Wednesday Soft Girl Makeup . Ändra den ikoniska onsdagen Addams utseende genom en sekvens av transformativa makeup-stadier, vilket ger denna Cult Classic-karaktär en trendig estetisk översyn medan den valsar längs den fina linjen av excentricitet.

Wednesday Soft Girl Makeup är inte bara ett spel, utan ett trendigt experiment som leker med en mörk-till-ljus karaktärsförvandling. Detta spel låter dig uttrycka dig fritt, testa gränserna för din fantasi och omdefiniera typisk gotisk estetik med bubblande mjuka tjejvibbar. Bli hennes stylist och förvandla Wednesday Addams till en viral internetsensation precis som de mjuka tjejerna!

Spelet är uppdelat i tre unika enheter som var och en inbjuder er damer att skapa en makeup-look med tema för onsdagen, utforska otaliga ögonskuggor, mascaror, läppstift, rouge och accessoarer. I enhet ett är rosa rouge och glansiga läppar dagens ordning! Skapa oändliga makeup-looks från daggiga, rodnade kinder till gnistrande glansiga läppar. Satsa på sött lugn med en dammande av babyrosa rouge, en pärlfärgad rosa glans och delikata pärltillbehör som antyder en mjuk, oskyldig charm. Utforska chic ros med en rosa rouge och ett klart, glittrigt läppglans som gjorts edgy med silver, gotiska tillbehör för en rolig twist. Eller våga dig in i kronbladsglödens rike, med ett ljusbrunt rouge och ett läppglans med candy floss, tillsammans med läckra blommiga tillbehör för en oväntad lekfullhet.

Den andra enheten handlar om det magnifika spelet av ögonskuggor, stenar och glitterbryn. Väck din kreativitet till liv med mystisk hägring, en entusiastisk blandning av duokrom ögonskugga, parat med strassaccenter och glitterbryn som skimrar som stjärndamm mot natthimlen. För ett vågat tillvägagångssätt finns det lunar lock makeup, framhäver holografisk ögonskugga, silverglittrande bryn och pärlfärgade tillbehör. Alternativt kan du välja galaxglitter, med flerfärgad, glitterinfunderad ögonskugga, kristallögonbryn och himmelska överdimensionerade tillbehör.

Den tredje och sista enheten är full av fräknar och näslappar för den där mjuka tjejkänslan! Solkysst prakt ökar charmen med gyllene fräknar, en plåster med falsk näsa och guldfärgad makeup. Intersektionellt framhäver drömmande skymning rosiga fräknar i kombination med lila ögonskugga och en matchande läppton. Omfamna en fräsch persona med sagolandfantasi, med pastellfräknar, lila näslappar och magiska Candyland-inspirerade tillbehör.

Kom ihåg att i världen av Wednesday Soft Girl Makeup är de enda gränserna de du själv sätter där! Lossa dig från det kända, våga kliva in i nya spännande möjligheter och måla din duk - Wednesday Addams - med din fantasis nyanser. Dyk in och njut av den här trendiga revolutionerande versionen av en klassisk karaktär!

Ha det bra med spelet Wednesday Soft Girl Makeup för tjejer online på Prinxy.app!

Spelkontroller

  • Använd musen för att bläddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer.

Om du gillar det här spelet kan du också prova andra Wednesday Addams-spel från Prinxy.app:

  1. Onsdag Dark Academia
  2. Onsdag Light Academia
  3. Popkultur Halloween Halloween Makeup