BFFs Y2K Fashion on Prinxy

Spelar BFFs Y2K Fashion på Prinxy

Berättelsen om BFFs Y2K Fashion

Välkommen till BFFs Y2K Fashion , det nya modedesignerspelet där du får den ultimata modeupplevelsen. Om du gillar stil, kreativitet och trenden från år 2000, då är det här rätt plats för dig.

BFFs Y2K Fashion kommer att förse dig med ett brett urval av stilar från årtiondet för att hjälpa dig skapa den perfekta looken. Från skatertjejkjolar till trasiga jeans och t-shirts eller den ständigt klassiska Y2K-looken med kulfärgade jeans med låg midja och crop-tops, möjligheterna att uttrycka din modekänsla är oändliga! Spela spelet nu och bli den ultimata Y2K modedesignern. Ta tillbaka trenden och låt din stil lysa!

När spelet startar kommer du att ges möjlighet att designa två olika t-shirts: en fjärilsformad topp och en tryckt crop top. För att skapa den fjärilsformade toppen kommer du att kunna välja mellan olika färger för basen, vingarna och dekorationen. Sedan kan du anpassa den med pärlor, glitter och paljetter för en ännu mer unik look. För att avsluta looken kan du också spela ett roligt mini -utklädningsspel där du kan para ihop toppen med byxor, kjolar och accessoarer med låg midja som passar perfekt in i TikTok- modevibben. Är du redo för lite mer?

Låt oss sedan gå vidare och se hur du kan styla upp en chic topp när du fortsätter att spela detta gratis-att-spela modespel för tjejer. För att skapa den tryckta crop-toppen kan du börja med att välja den perfekta basfärgen och sedan bygga upp designen med tryck och logotyper som du väljer. Färglägg de valda utskrifterna så djärva du vill. Det finns inga gränser eller moderegler du behöver följa när du spelar detta modedesignerspel på Prinxy.app. När du har gjort klart toppen kan du tillbehöra den med byxor, kjolar och accessoarer med låg midja som kommer att få många huvudvändningar medan du går nerför gatan.

För att vara säker på att du håller koll på alla trender ger BFFs Y2K Fashion dig också chansen att öva på dina makeupartistfärdigheter eftersom varje look du skapar också behöver en Y2K-inspirerad makeuplook. Vi har valt ut de bästa alternativen för dig, fortsätt med sminkspelet och välj den du hittar rätt för varje outfit du har skapat.

Ha en underbar tid med att spela BFFs Y2K Fashion -spel online på Prinxy.app!

Spelkontroller

  • Använd musen för att bläddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer.

Om du gillar det här spelet kan du också prova en annan modedesigner från Prinxy.app:

  1. Strawberella
  2. Fashionistas: Trendiga Vibes