BerÀttelsen om __namn__

VÀlkommen till BFFs Y2K Fashion , det nya modedesignerspelet dÀr du fÄr den ultimata modeupplevelsen. Om du gillar stil, kreativitet och trenden frÄn Är 2000, dÄ Àr det hÀr rÀtt plats för dig.

BFFs Y2K Fashion kommer att förse dig med ett brett urval av stilar frÄn Ärtiondet för att hjÀlpa dig skapa den perfekta looken. FrÄn skatertjejkjolar till trasiga jeans och t-shirts eller den stÀndigt klassiska Y2K-looken med kulfÀrgade jeans med lÄg midja och crop-tops, möjligheterna att uttrycka din modekÀnsla Àr oÀndliga! Spela spelet nu och bli den ultimata Y2K modedesignern. Ta tillbaka trenden och lÄt din stil lysa!

NĂ€r spelet startar kommer du att ges möjlighet att designa tvĂ„ olika t-shirts: en fjĂ€rilsformad topp och en tryckt crop top. För att skapa den fjĂ€rilsformade toppen kommer du att kunna vĂ€lja mellan olika fĂ€rger för basen, vingarna och dekorationen. Sedan kan du anpassa den med pĂ€rlor, glitter och paljetter för en Ă€nnu mer unik look. För att avsluta looken kan du ocksĂ„ spela ett roligt mini -utklĂ€dningsspel dĂ€r du kan para ihop toppen med byxor, kjolar och accessoarer med lĂ„g midja som passar perfekt in i TikTok- modevibben. Är du redo för lite mer?

LÄt oss sedan gÄ vidare och se hur du kan styla upp en chic topp nÀr du fortsÀtter att spela detta gratis-att-spela modespel för tjejer. För att skapa den tryckta crop-toppen kan du börja med att vÀlja den perfekta basfÀrgen och sedan bygga upp designen med tryck och logotyper som du vÀljer. FÀrglÀgg de valda utskrifterna sÄ djÀrva du vill. Det finns inga grÀnser eller moderegler du behöver följa nÀr du spelar detta modedesignerspel pÄ Prinxy.app. NÀr du har gjort klart toppen kan du tillbehöra den med byxor, kjolar och accessoarer med lÄg midja som kommer att fÄ mÄnga huvudvÀndningar medan du gÄr nerför gatan.

För att vara sÀker pÄ att du hÄller koll pÄ alla trender ger BFFs Y2K Fashion dig ocksÄ chansen att öva pÄ dina makeupartistfÀrdigheter eftersom varje look du skapar ocksÄ behöver en Y2K-inspirerad makeuplook. Vi har valt ut de bÀsta alternativen för dig, fortsÀtt med sminkspelet och vÀlj den du hittar rÀtt för varje outfit du har skapat.

Ha en underbar tid med att spela BFFs Y2K Fashion -spel online pÄ Prinxy.app!

Spelkontroller

  • AnvĂ€nd musen för att blĂ€ddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer.

Om du gillar det hÀr spelet kan du ocksÄ prova en annan modedesigner frÄn Prinxy.app:

  1. Strawberella
  2. Fashionistas: Trendiga Vibes