BerÀttelsen om __namn__

Strawberella Ă€r det episka utklĂ€dningsspelet du har vĂ€ntat pĂ„ i sommar! Den Ă€r beströdd med söta nyanser av rosa, smaskiga glittrande jordgubbar, massor av sminkalternativ och tjejtillbehör som kommer att testa din kreativitet pĂ„ alla nivĂ„er. Är ni redo att spela det, damer?

Inspirerad av den drömska Lirika Matoshis klÀnning som har blivit viral pÄ alla sociala medieplattformar och förvandlats till en OMG-bit av spelet av vÄrt fantastiska Prinxy-team, Àr Strawberella-spelet utklÀdningsspelet som tar dig ut ur din vardag och tar dig in i en vÀrld av prinsessor dÀr sockervadd, fÀrska jordgubbar och gnistrar sÀtter tonen i modet. Sedan kommer det att sÀtta dig i skorna hos en superbegÄvad makeupartist och en skicklig moderÄdgivare som kommer att komplettera vÄr tjejs drömska look med det bÀsta urvalet av smink och accessoarer.

LÄt oss börja med modedesigneruppgiften , en utmaning som tar din kreativitet till en högre nivÄ nÀr du skapar din jordgubbstryckta klÀnning. I Strawberella -modespelet för tjejer har vi fyra kategorier till ditt förfogande som hjÀlper dig att göra den drömska jordgubbsklÀnningen. Titta igenom urvalet av korsetter och vÀlj din favoritstil för den övre delen av klÀnningen, och matcha den sedan med en tjock kjol och din favoritÀrmstil. Dra och slÀpp sedan glittriga jordgubbar över det hela. LÀgg bara till sÄ mÄnga du vill och förvandla den hÀr prinsessliknande jordgubbsklÀnningen till en söt, drömsk klÀnning.

Är du redo för lite mer? Det Ă€r dags att upptĂ€cka vilken sminkstil som skulle fullĂ€nda denna drömska look. VĂ„rt team valde ut massor av rodnande rosa nyanser som du kan spela med nĂ€r du gĂ„r till den andra nivĂ„n i detta roliga sminkspel för tjejer. Mixa och matcha de olika rosa nyanserna som du vill och skapa en mjuk tjejinspirerad makeup-look för söta Gigi att bĂ€ra idag. Sist men inte minst, var hennes moderĂ„dgivare och komplettera den söta rosa looken med rĂ€tt accessoarer. VĂ€lj halmhattar, gyllene smycken och en rottingvĂ€ska för en unik sommarlook.

Ha en fantastisk tid att spela Stawberella dress up-spelet online pÄ Prinxy.app!

Spelkontroller

  • AnvĂ€nd musen för att blĂ€ddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer.

Om du gillar det hÀr spelet kan du ocksÄ prova andra modespel frÄn Prinxy.app:

  1. Holografiska trender
  2. Prinsessorna Neon Mode
  3. Downtown Doodle Fashion