Strawberella on Prinxy

Spelar Strawberella på Prinxy

Berättelsen om Strawberella

Strawberella är det episka utklädningsspelet du har väntat på i sommar! Den är beströdd med söta nyanser av rosa, smaskiga glittrande jordgubbar, massor av sminkalternativ och tjejtillbehör som kommer att testa din kreativitet på alla nivåer. Är ni redo att spela det, damer?

Inspirerad av den drömska Lirika Matoshis klänning som har blivit viral på alla sociala medieplattformar och förvandlats till en OMG-bit av spelet av vårt fantastiska Prinxy-team, är Strawberella-spelet utklädningsspelet som tar dig ut ur din vardag och tar dig in i en värld av prinsessor där sockervadd, färska jordgubbar och gnistrar sätter tonen i modet. Sedan kommer det att sätta dig i skorna hos en superbegåvad makeupartist och en skicklig moderådgivare som kommer att komplettera vår tjejs drömska look med det bästa urvalet av smink och accessoarer.

Låt oss börja med modedesigneruppgiften , en utmaning som tar din kreativitet till en högre nivå när du skapar din jordgubbstryckta klänning. I Strawberella -modespelet för tjejer har vi fyra kategorier till ditt förfogande som hjälper dig att göra den drömska jordgubbsklänningen. Titta igenom urvalet av korsetter och välj din favoritstil för den övre delen av klänningen, och matcha den sedan med en tjock kjol och din favoritärmstil. Dra och släpp sedan glittriga jordgubbar över det hela. Lägg bara till så många du vill och förvandla den här prinsessliknande jordgubbsklänningen till en söt, drömsk klänning.

Är du redo för lite mer? Det är dags att upptäcka vilken sminkstil som skulle fullända denna drömska look. Vårt team valde ut massor av rodnande rosa nyanser som du kan spela med när du går till den andra nivån i detta roliga sminkspel för tjejer. Mixa och matcha de olika rosa nyanserna som du vill och skapa en mjuk tjejinspirerad makeup-look för söta Gigi att bära idag. Sist men inte minst, var hennes moderådgivare och komplettera den söta rosa looken med rätt accessoarer. Välj halmhattar, gyllene smycken och en rottingväska för en unik sommarlook.

Ha en fantastisk tid att spela Stawberella dress up-spelet online på Prinxy.app!

Spelkontroller

  • Använd musen för att bläddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer.

Om du gillar det här spelet kan du också prova andra modespel från Prinxy.app:

  1. Holografiska trender
  2. Prinsessorna Neon Mode
  3. Downtown Doodle Fashion