Sorority höstmode on Prinxy

Spelar Sorority höstmode pÄ Prinxy

BerÀttelsen om Sorority höstmode

Hösten har kommit och mÄlat den fantastiska vÀrlden i dess kopparnyanser, och dessa trendiga BFFs kunde inte vara lyckligare. Det Àr tröjavÀdersÀsong och de kan inte vÀnta med att upptÀcka höstens senaste trender! I Sorority Fall Fashion dress up-spelet för flickor Àr du deras personliga moderÄdgivare, och du hjÀlper dem att vÀlkomna hösten som ser söt ut i sina trendiga lagerklÀder. Spela det online pÄ Prinxy.app!

SĂ„ lĂ„t oss grĂ€va i deras sĂ€songsbetonade garderob för att upptĂ€cka höstens favoriter. Åh, tjejer, ni kommer att Ă€lska höstens modetrender 2020! Det finns massor av mysiga tröjor i nude fĂ€rger eller grĂ„ nyanser, det finns stickade tröjor i jordnĂ€ra toner, jeans, massor av accessoarer att vĂ€lja mellan. BlĂ€ddra igenom alla coola lagerklĂ€der som finns med i detta online prinsessspel för tjejer, och vĂ€lj gĂ€rna de klĂ€der du gillar mest för att klĂ€ upp prinsessorna Ariel, Merida och Askungen i hĂ€rliga höstklĂ€der. Komplettera sedan de valda outfits med nya frisyrer och smycken som du vĂ€ljer. NĂ€r du har gjort klart med deras dagliga outfits kan du utmana dig sjĂ€lv att hjĂ€lpa dem med deras sminklook ocksĂ„!

I detta gratis att spela sminkspel kan du överraska prinsessorna Ariel, Merida och Cinderella med dina makeupartister medan du skapar deras makeup-looks hÀrnÀst. Kolla in kosmetika som finns i bÄde pastell- och höstfÀrger, och vÀlj de nyanser du gillar mest för varje tjej. Gruppera dem slutligen och ta en bild av din skapelse.

Ha det bra nÀr du spelar Sorority Fall Fashion -spelet för tjejer online pÄ Prinxy.app!

Spelkontroller

  • AnvĂ€nd musen för att interagera.

Liknande spel

HÀr Àr ytterligare tre modespel du borde kolla in:

  1. Prinsessorna höstvÀxel
  2. Prinsessans favorithösttryck
  3. Ellie Och Eliza Höstmönster