Wedding Battle: Classic vs Modern on Prinxy

Spelar Wedding Battle: Classic vs Modern pÄ Prinxy

BerÀttelsen om Wedding Battle: Classic vs Modern

Hörde du det? Det Àr bröllopsklockor som ringer i fantasivÀrlden! TvÄ underbara par gifter sig idag, och deras bröllopsfirande blev ett brudkrig som du inte vill missa. Ett klassiskt bröllop och ett modernt bröllop gÄr in i modestriden idag, och det kommer bara att finnas en vinnare. Vilket bröllopstema tror du att det kommer att vinna? LÄt oss ta reda pÄ hur du kommer igÄng med Wedding Battle: Classic Vs Modern dress up-spel för flickor online pÄ Prinxy.app!

Men först ska vi trĂ€ffa de lyckliga paren. Å ena sidan har vi den vackra fashionistan Ellie och hennes snart blivande man Ken. DĂ€remot har vi snygga Queen Elsa och Jack Frost. BĂ„da dessa brudar Ă€r angelĂ€gna om olika stilar, och i detta online -bröllopsspel för tjejer fĂ„r du hjĂ€lpa varje framtida brud att se fantastisk ut klĂ€dd i den klĂ€nning som passar hennes stil bĂ€st. Medan Ellie Ă€lskar extravaganta brudklĂ€nningar med moderna snitt, falska fjĂ€drar och massor av glittrande pĂ€rlor, Ă€r Elsa allt i för klassiska spetsklĂ€nningar i gnistrande vitt. Modetvisten Ă€r i fokus och med din hjĂ€lp ska vi ta reda pĂ„ vem som har den coolaste brudstilen. SĂ„ kom igĂ„ng med detta online -utklĂ€dningsspel för tjejer, och som deras bröllopsplanerare bestĂ€mmer sig för de vinnande brudklĂ€nningarna och de uttalande smyckena som vĂ„ra brudar kommer att bĂ€ra pĂ„ den viktigaste dagen i sitt liv.

Tryck pĂ„ play-knappen för att gĂ„ med dem, och var beredd att upptĂ€cka vem som blir den första bruden i kön för att upptĂ€cka dina stylingfĂ€rdigheter. Det hĂ€r prinsessspelet börjar med en snabb rĂ€d i Ellies fantastiska garderob. Är du redo att ta en titt? Redan frĂ„n första anblicken kommer du att se att hon föredrar extravaganta utseenden, brudklĂ€nningarna hon Ă€ger finns i en mĂ€ngd olika fĂ€rger och stilar. Men vĂ€nta och se tills hon börjar prova dem! De passar verkligen hennes stil! NĂ€r det kommer till accessoarer Ă€r Ellie den lyckliga Ă€garen till det coolaste diamantsmycken som nĂ„gonsin setts. VĂ€lj bara ett set som matchar den valda outfiten. Slutför sedan hennes brudlook med en ny frisyr. Är du redo för lite mer?

Ta dÄ gÀrna en titt i Elsas garderob ocksÄ. FortsÀtt spela detta online modespel för tjejer, blÀddra igenom Elsas garderob och se vilken klassisk brudlook du kan sÀtta ihop för vÄr Frozen Queen. Hon Àlskar bara eleganta klÀnningar, hennes smycken Àr alla pÀrlstavade i Àdelstenar och hennes urval av kopplingar Àr designermÀrkta. Mixa och matcha dina favoriter och se till att hon ser bra ut nÀr hon gÄr nerför gÄngen.

Ta all tid du behöver och njut av att hjÀlpa de tvÄ brudarna att vÀlja de bÀsta klÀderna för modetÀvlingen. Sluta inte förrÀn du Àr nöjd med det slutliga resultatet. En ny modestrid Àr pÄ vÀg att börja, vem tror du kommer att bli vÄr vinnare?

Ha en fantastisk tid att spela Wedding Battle: Classic Vs Modern online pÄ Prinxy.app!

Spelkontroller

  • AnvĂ€nd musen för att blĂ€ddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer.

Liknande spel

HÀr Àr ytterligare tre Bröllopsspel du borde kolla in:

  1. BFFs bröllopsförberedelser
  2. BröllopsklÀnning till Ariana
  3. Min perfekta bröllopsplanerare