Gör dig redo med mig: Konsertdag on Prinxy

Spelar Gör dig redo med mig: Konsertdag på Prinxy

Berättelsen om Gör dig redo med mig: Konsertdag

Är du redo för den ultimata glamupplevelsen? Get Ready With Me: Concert Day är utklädningsspelet som tar ditt modespel till nästa nivå! Följ med vår tjej när hon gör sig redo för Beyonces renässanskonsert i silver futuristisk stämning som inkluderar glam paljetter och massor av Barbie rosa.

I Get Ready With Me: Concert Day är möjligheterna oändliga. Du har kraften att skapa en unik look som kommer att få huvudena att vända på Beyonces renässanskonsert. Så vad väntar du på? Kliv in i silverglammans värld och gör dig redo att slå ihjäl modespelet som aldrig förr!

Först, låt oss börja med DIY cowgirl disco hatt. Applicera silversprayen för att ge den ett glänsande utseende och använd sedan hårtorken för att se till att färgen stannar på plats. Använd limmet för att försiktigt fästa spegelplattor på hatten för att skapa en bländande effekt. Glöm inte att rengöra plattorna för en felfri finish. Spraya lite spegelrengöringsmedel över hela hatten och använd sedan en mjuk trasa för att rengöra de små speglarna så att de lyser klart. Komplettera looken genom att lägga till hjärtfransar för den extra wow-faktorn.

Nu är det dags att fokusera på smink . Använd ögonskuggspaletten för att skapa fantastiska kombinationer som sträcker sig från djärva metallics och glittrande ädelstenar till skimrande rosa och supersofistikerade eyeliners. Applicera mascara för att ge dina fransar en dramatisk boost. Gå djärvt och prova vårt urval av färgade mascaror, eller gå klassisk och välj din svarta favoritmascara. Lägg till ansiktsklistermärken för en futuristisk touch och välj från en rad läppstift och rouge för att komplettera Riris konsertlook. Våga gå på ett djärvt blått eller silver läppstift den här gången. Experimentera med olika kombinationer för att hitta den perfekta sminkstilen för konserten.

När din hatt och smink är på plats är det dags att ta itu med utklädningsdelen av spelet. Från snygga toppar och underdelar till eleganta klänningar, alternativen är oändliga. För att inte tala om att de är inspirerade av Queen Bees scenoutfits. Så häpnadsväckande! Bläddra igenom dem alla, välj dina favoriter och mixa och matcha dem för att skapa din egen unika stil för konserten. Glöm inte att tillbehöra med statement-smycken, solskor och handfläktar för att komplettera din outfit. Och varför stanna där? Var inte rädd för att ta ditt modespel till nästa nivå genom att experimentera med olika hårfärgsalternativ. Från djärva och livfulla nyanser till subtila höjdpunkter, valet är ditt. Prova olika hårfärgsalternativ för att verkligen sticka ut från mängden.

Spelkontroller

  • Använd musen för att bläddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer.

Om du gillar det här spelet kan du också prova andra modespel från Prinxy.app:

  1. Ellie Gör dig redo med mig
  2. Ariel Gör dig redo med mig
  3. Prinsessor Gör dig redo med mig