TikTok Girls Vs Likee Girls on Prinxy

Spelar TikTok Girls Vs Likee Girls på Prinxy

Berättelsen om TikTok Girls Vs Likee Girls

Marinette och Tiana är superkända på sociala medier. Marinette är en av de mest populära influencers på TikTok, och Tiana är ett Likee-fan. Vilken av dem tycker du är mest känd? Låt oss ta reda på det tillsammans medan vi spelar TikTok Girls Vs Likee Girls dress up-spelet för tjejer online på Prinxy.app!

Vi börjar det roliga med TikToks favorit, Marinette ! Hon älskar att underhålla sina fans med sin sång, dans och minivideor. Just nu gör hon sig redo att göra en ny video för sina följare, och hon behöver din hjälp att välja sin outfit. Kom igång med henne med det här onlineklädspelet för tjejer och se vilken TikTok-inspirerad look du kan sätta ihop för henne. Det finns massor av tjejiga crop tops att välja mellan, hoodies och anime skjortor också. Matcha din favorit med ett par jeansshorts, baggy träningsbyxor eller en veckad kjol. Leta sedan efter ett par sneakers som passar till den valda outfiten, och glöm inte att också välja en ny frisyr för söta Marinette. Håret kan vara från en VSCO flicklook eller en e-girl look. Bra jobbat, damer!

Låt oss sedan upptäcka Tianas influencer-garderob också. Denna Disneyprinsessa är väldigt aktiv på Likee . Hon gör ofta tutorials för hår och smink för sina följare, och hon älskar att integrera läckra videoeffekter i videorna hon delar på den här plattformen. Hon är på väg att göra en ny skönhetsvideo för sin publik. Kommer du att hjälpa henne? I detta online sminkspel för flickor kan du hjälpa prinsessan Tiana att ta itu med sin dagens smink samtidigt som du upptäcker några av hennes fantastiska skönhetsknep. Hon älskar att börja sin smink med att göra sina ögonbryn. Tiana säger att det här hjälper henne att konturera hennes ansikte, så du bör börja med den här uppgiften också. Applicera en flerfärgad eller en skimrande ögonskugga på hennes ögon, matcha den med ett lager mascara, en naturlig läppstiftsnyans, och glöm inte att även använda lite rouge på hennes kinder. När du är klar med Tianas smink kan du gå vidare till nästa sida i spelet och hitta den coolaste outfiten för henne att bära idag.

Konkurrenter på sociala medier och bästa vänner i verkliga livet, Marinette och Tiana kommer att ta dig på ett roligt äventyr bakom linserna i detta onlinespel med sociala medier-tema för tjejer som heter TikTok Girls Vs Likee Girls . Spela det idag online på Prinxy.app!

Spelkontroller

  • Använd musen för att interagera.

Liknande spel

Här är ytterligare tre tjejspel du borde kolla in:

  1. Vad jag skulle ha på mig om jag var en...
  2. Photogram Lovers Surprise
  3. Prinsessornas fotogramberättelser