K-Pop nyÄrskonsert 2 on Prinxy

Spelar K-Pop nyÄrskonsert 2 pÄ Prinxy

BerÀttelsen om K-Pop nyÄrskonsert 2

Konserter pĂ„ nyĂ„rsafton Ă€r redan en tradition hĂ€r pĂ„ Prinxy, och i Ă„r erbjuder vi en unik upplevelse. Är du redo för det? Inspirerade av det första spelet i serien och beströdda med ett helt nytt urval av karaktĂ€rer och klĂ€desplagg, tar vi med K-Pop New Year's Concert 2 utklĂ€dningsspel för tjejer som alla fans av BlackPink K-pop-bandet mĂ„ste spela. Gör dig redo att bevisa dina stylistfĂ€rdigheter, mina damer, medan du spelar denna vinterlov   utklĂ€dningsspel för tjejer online pĂ„ Prinxy.app!

Men innan jag gÄr in i firandet, lÄt mig pÄminna dig om var allt började. Kommer ni damer ihÄg vÄrt ursprungliga K-Pop NyÄrskonsertspel? Spelet innehöll det berömda k-pop-pojkbandet BTS, och tillsammans med Anna, Moana, Maleficent och Harley Quinn fick du fira med stil. I Är kommer Times Square att skaka igen av agitation, och den hÀr gÄngen kommer fyra snygga damer att stjÀla strÄlkastarna, och vÄra BFF:s kan anvÀnda din hjÀlp för att göra sig redo för Ärets konsert. Regina, Kiki, Bonnie och Elsa har biljetter till BlackPinks nyÄrskonsert, och de behöver bara att du hanterar rÀtt utseende. Kom och kom igÄng med dem och kom igÄng med K-pop New Year's Concert 2 utklÀdningsspel för tjejer!

Tryck pÄ play och trÀffa de lyckliga tjejerna som deltar pÄ BlackPink-konserten pÄ nyÄr ! BlÀddra sedan igenom deras urval av BlackPink-inspirerade outfits och förbered deras utseende medan du fortsÀtter spela detta gratis modespel för tjejer. Du börjar den hÀr modeutmaningen med tvÄ av dina favoritflickor frÄn Clony, Regina och Kiki. Enkelt chic, det hÀr Àr vad Regina vill kÀnna pÄ nyÄr, sÄ lösa jeansbyxor, beskurna kavajer och tweedklÀnningar i hÀrliga pasteller Àr nÄgra av de plagg du kan vÀlja Ät henne. BlÀddra igenom hennes garderob, mixa och matcha dina favoritklÀder med smycken, skor och smink, och gör henne redo i tid för Ärets konsert. GÄ sedan vidare till nÀsta sida i spelet och ge söta tjejen Kiki en cool festoutfit ocksÄ! Kikis inspiration till kvÀllens outfit kommer frÄn en av hennes favoritsÄngerskor i bandet. Precis som Lisa Àlskar hon ocksÄ crop-tops, och det Àr vad du kommer att hitta i hennes garderob. Vackra fÀrger, lekfulla mönster och glansiga tyger Àr det viktigaste du ser efter i detta online -utklÀdningsspel för tjejer. NÀr du har valt klart klÀderna, komplettera den valda outfiten med en cool sminklook ocksÄ!

Är du redo för lite mer? Vad sĂ€gs om att hjĂ€lpa Bonnie och Elsa att se lika snygga ut hĂ€rnĂ€st? Du börjar med din favoritfashionista. Bonnie drömmer om perfektion för nyĂ„rslooken och matchande set Ă€r hennes grej. PlĂ€dtryck, uni, paljetter eller tĂ€ckta av gnistrande Ă€delstenar, hon Ă€lskar dem alla. De som finns i Bonnies garderob Ă€r en blandning av chic och sportig pĂ„ samma gĂ„ng, tjejig och godisfĂ€rgad, och du kan till och med mixa och matcha dem med bĂ„de höga klackar och sneakers. KlĂ€ upp henne i de du gillar mest, vĂ€lj den vinnande och tillbehör den med en designervĂ€ska och gnistrande smycken. Sist men inte minst fĂ„r du hjĂ€lpa drottning Elsa att se pĂ„ sitt bĂ€sta. I det hĂ€r roliga prinsessspelet styrs Elsas urval av semesterklĂ€der av mysiga stickade plagg och fritidsplagg. Tror du att de skulle kunna fungera bra tillsammans? Mixa dem som du vill och avsluta sedan Elsas partylook med en fĂ€rgglad makeuplook .

Ha en fantastisk tid att spela K-Pop New Year's Concert 2 dress up-spel för tjejer online pÄ Prinxy.app!

Spelkontroller

  • AnvĂ€nd musen för att blĂ€ddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer.

HÀr Àr ytterligare tre nyÄrsspel du borde spela hÀrnÀst:

  1. Ellie: NyÄrsafton
  2. K-Pop nyÄrskonsert
  3. Prinsessornas nyÄrskollektion