Princess designmasker on Prinxy

Spelar Princess designmasker på Prinxy

Berättelsen om Princess designmasker

Med coronaviruset som spred sig snabbare än någon någonsin kunde föreställa sig, blev det obligatoriskt att bära en mask överallt i världen. Prinsessorna Elsa, Tiana och Moana accepterade gärna de nya reglerna, så de bestämde sig för att designa sina egna tygmasker. På så sätt kan de behålla sina trendiga outfits försedda med de coolaste tygmaskerna någonsin. Kommer du att hjälpa dem att göra modeaccessoaren? Starta sedan detta helt nya dekorationsspel för tjejer som heter Princess Design Masks och se vilka fantastiska ansiktsmasker i tyg du kan skapa för dem!

Elsa, Tiana och Moana är kända för sina fantastiska dagliga outfits, och nu när ansiktsmaskerna blir obligatoriska måste de bli kreativa och hitta de perfekta maskerna för sina dagliga outfits. Skräddarsydda ansiktsmasker i tyg är nu de tillbehör som alla trendiga fashionista behöver, och ni små modedesigners kan hjälpa era favorit Disneyprinsessor att designa sina egna. Allt du behöver göra är att spela detta online prinsessspel online på Prinxy.app! Är du redo att lära dig hur man gör snygga tygmasker på egen hand?

Kom sedan igång med detta roliga dekorationsspel för tjejer, kolla in dina alternativ och skapa steg för steg en trendig ansiktsmask för varje prinsessa. Välj en färg och ett mönster för varje mask, lägg till massor av roliga klistermärken, strass och andra föremål som du tycker är lämpliga för att förvandla en vanlig ansiktsmask till en uttalande modeaccessoar. Att bära färgglada eller glittriga ansiktsmasker under denna svåra tid hjälper våra tjejer att höja humöret, så varför tar vi inte till oss dessa tjejers tips och trick själva?

När du har gjort klart med ditt modedesignerjobb får du välja en snygg outfit som passar varje mask du har skapat medan du fortsätter spela detta gratis utklädningsspel online på Prinxy.app! Tillbehör de utvalda kläderna med gnistrande smycken och nya frisyrer, förstås. Glöm inte heller att ge våra tjejer råd om deras smink. Med eller utan mask ska en riktig prinsessa alltid se snygg ut.

Ha en fantastisk tid att spela detta roliga gör-det-själv-spel som heter Princess Design Masks- spelet online på Prinxy.app!

Spelkontroller

  • Använd musen för att interagera.

Liknande spel

Här är ytterligare tre Pandemic Games du bör kolla in:

  1. Gör en mask
  2. Skurkar mot rasism
  3. Att vara säker och frisk med Ellie