BerÀttelsen om __namn__

Är du redo för den ultimata glamupplevelsen? Get Ready With Me: Concert Day Ă€r utklĂ€dningsspelet som tar ditt modespel till nĂ€sta nivĂ„! Följ med vĂ„r tjej nĂ€r hon gör sig redo för Beyonces renĂ€ssanskonsert i silver futuristisk stĂ€mning som inkluderar glam paljetter och massor av Barbie rosa.

I Get Ready With Me: Concert Day Àr möjligheterna oÀndliga. Du har kraften att skapa en unik look som kommer att fÄ huvudena att vÀnda pÄ Beyonces renÀssanskonsert. SÄ vad vÀntar du pÄ? Kliv in i silverglammans vÀrld och gör dig redo att slÄ ihjÀl modespelet som aldrig förr!

Först, lÄt oss börja med DIY cowgirl disco hatt. Applicera silversprayen för att ge den ett glÀnsande utseende och anvÀnd sedan hÄrtorken för att se till att fÀrgen stannar pÄ plats. AnvÀnd limmet för att försiktigt fÀsta spegelplattor pÄ hatten för att skapa en blÀndande effekt. Glöm inte att rengöra plattorna för en felfri finish. Spraya lite spegelrengöringsmedel över hela hatten och anvÀnd sedan en mjuk trasa för att rengöra de smÄ speglarna sÄ att de lyser klart. Komplettera looken genom att lÀgga till hjÀrtfransar för den extra wow-faktorn.

Nu Àr det dags att fokusera pÄ smink . AnvÀnd ögonskuggspaletten för att skapa fantastiska kombinationer som strÀcker sig frÄn djÀrva metallics och glittrande Àdelstenar till skimrande rosa och supersofistikerade eyeliners. Applicera mascara för att ge dina fransar en dramatisk boost. GÄ djÀrvt och prova vÄrt urval av fÀrgade mascaror, eller gÄ klassisk och vÀlj din svarta favoritmascara. LÀgg till ansiktsklistermÀrken för en futuristisk touch och vÀlj frÄn en rad lÀppstift och rouge för att komplettera Riris konsertlook. VÄga gÄ pÄ ett djÀrvt blÄtt eller silver lÀppstift den hÀr gÄngen. Experimentera med olika kombinationer för att hitta den perfekta sminkstilen för konserten.

NÀr din hatt och smink Àr pÄ plats Àr det dags att ta itu med utklÀdningsdelen av spelet. FrÄn snygga toppar och underdelar till eleganta klÀnningar, alternativen Àr oÀndliga. För att inte tala om att de Àr inspirerade av Queen Bees scenoutfits. SÄ hÀpnadsvÀckande! BlÀddra igenom dem alla, vÀlj dina favoriter och mixa och matcha dem för att skapa din egen unika stil för konserten. Glöm inte att tillbehöra med statement-smycken, solskor och handflÀktar för att komplettera din outfit. Och varför stanna dÀr? Var inte rÀdd för att ta ditt modespel till nÀsta nivÄ genom att experimentera med olika hÄrfÀrgsalternativ. FrÄn djÀrva och livfulla nyanser till subtila höjdpunkter, valet Àr ditt. Prova olika hÄrfÀrgsalternativ för att verkligen sticka ut frÄn mÀngden.

Spelkontroller

  • AnvĂ€nd musen för att blĂ€ddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer.

Om du gillar det hÀr spelet kan du ocksÄ prova andra modespel frÄn Prinxy.app:

  1. Ellie Gör dig redo med mig
  2. Ariel Gör dig redo med mig
  3. Prinsessor Gör dig redo med mig