Hassel och mammas recept: Chokladtorte on Prinxy

Spelar Hassel och mammas recept: Chokladtorte på Prinxy

Berättelsen om Hassel och mammas recept: Chokladtorte

Hazel och mamma är upptagna i köket idag. De testar ett helt nytt recept. Bakning är deras favoritsysselsättning, och den här gången är de på humör för något sött! De bakar en utsökt chokladtorte som är superrik, fuktig och gjord med smörkräm, kokosnötscreme eller frukt. Du kan vara med på det roliga och tillsammans med Hazel lära dig av hennes begåvade mamma hur du gör denna läckra dessert på egen hand. Så är du redo att ge det ett försök? Kom sedan igång med Hazel And Mom's Recipes: Chocolate Torte matlagningsspel för flickor, och lär dig hur du gör denna smaskiga dessert på egen hand!

Före allt annat måste du och Hazel hitta alla nödvändiga ingredienser. Hazels mamma har förberett listan med allt hon behöver, så det är bara att titta igenom alla köksskåp och kylen och hitta dem alla. Kan du hitta dem alla innan tiden går ut? När du har allt förberett kan du börja med bakningen. Tänk på att det finns fyra huvudsteg som du måste genomföra när du spelar matlagningsspelet Hazel And Mom's Recipes: Chocolate Torte för tjejer online på Prinxy.app! Slutför dem alla för att lära dig hur man gör chokladtorten någonsin tillsammans med dessa två ikoniska karaktärer.

Låt oss sedan göra kaksmeten. Följ steg-för-steg-instruktionerna och blanda de torra ingredienserna i rätt ordning. Tillsätt äggulorna, sedan äggvitorna och blanda allt väl med en silikonspatel. Det är viktigt att undvika elblandaren vid det här laget. Annars kommer äggvitorna att förlora sin elasticitet, och kakan blir inte lika fluffig. Lägg över smeten i en kakform och grädda kakan i den förvärmda ugnen i 30 minuter. Låt svalna och gör under tiden pajfyllningen.

De valde kokosgräddfyllningen till denna tårta. För att klara det måste ni kunna bain-marie-tekniken, men oroa er inte tjejer, det är lättare än ni kanske tror. På en gryta med kokande vatten, ställ en skål med kokosmjölk och gelatin och vispa försiktigt tills det blir krämigt och tjockt. Tillsätt grädden mellan tårtlagren, och ta dig sedan tid att även dekorera chokladtorten.

Njut av att spela Hazel And Mom's Recipes: Chocolate Torte matlagningsspel för tjejer online på Prinxy.app!

Spelkontroller

  • Använd musen för att interagera.

Liknande spel

Här är ytterligare tre bakspel du bör kolla in:

  1. Kittys bageri
  2. Milkshake Café
  3. Bakning överraskning