BerÀttelsen om __namn__

Kom in pÄ vinterlovet tillsammans med dessa tvÄ BFFs! Anna och Catherine gör sig redo för att fira vinterlovet tillsammans med sina familjer, och ni damer Àr vÀlkomna att vara med! I BFFs Winter Holidays- spel för tjejer hjÀlper du Anna att dela med sin vÀn de traditionella julsederna som hennes familj följer, och av Catherine fÄr du lÀra dig mer om Hanukkah!

Eftersom julen och Hanukkah infaller ungefÀr samtidigt, beslutade vi pÄ Prinxy.app i Är att överraska er damer med detta fantastiska utklÀdnings- och dekorationsspel som tÀcker traditionerna för dessa tvÄ vinterhelger. Medan julen firas den 25 december och Àr bÄde en helig religiös högtid och ett vÀrldsomspÀnnande kulturellt och kommersiellt fenomen, börjar Hanukkah pÄ kvÀllen före den 25. Kislev. I den judiska kalendern intrÀffar Kislev ungefÀr samtidigt som december. Detta judiska firande inkluderar en serie ritualer som utförs varje dag under hela den Ätta dagar lÄnga semestern. SÄ Àr du redo att grÀva efter mer?

LĂ„t oss sedan börja det roliga med ett utklĂ€dningsspel ! Först ska du hjĂ€lpa Anna att hitta den perfekta juloutfiten. Fula tröjor, rentofflor, leggings och klĂ€nningar med snöflingamönster Ă€r Annas val för vintersemestern. Mixa och matcha dina favoritplagg och hitta den perfekta julkĂ€nslan för vĂ„r tjej. Missa dĂ„ inte din chans att blĂ€ddra igenom Catherines garderob ocksĂ„. Även om den judiska högtiden Hanukkah inte har en traditionell outfit, Ă€ger Catherine ett speciellt urval av stjĂ€rntryckta tröjor, tofflor prydda med dreidels, leggings och klĂ€nningar med menoror som hon Ă€lskar att bĂ€ra under den festliga veckan av den judiska festivalen Ljus. HjĂ€lp henne ocksĂ„ att sĂ€tta ihop sin outfit med semestertema.

Bra jobbat hittills mina damer! LÄt oss nu hjÀlpa dessa tjejer att dekorera sina hem för vintersemestern. Med Anna dekorerar du en underbar julgran och den öppna spisen och ser till att hennes vardagsrum Àr fullt julpyntat. Med Catherine kommer du att lÀra dig hur judar dekorerar sina hem för Hanukkahögtiden. SÄ fortsÀtt och hÀng pÄ kransdekorationer pÄ vÀggen, hjÀlp sedan Catherine att vÀlja nÄgra presenter till sin familj och bestÀmma sedan en snygg menorah. Hanukkamenoran Àr en nio-grenad kandelaber som tÀnds under semestern för att fira miraklet med Hanukkah, och den ska lysa upp Catherines vardagsrum under semesterperioden.

Ingen vinterlovsförberedelse skulle inte vara komplett utan lite bakning , sÄ var beredd att visa upp dina matlagningsfÀrdigheter hÀrnÀst. Annas mamma bakade sina smaskiga pepparkakor och som alltid Àr det Anna som har hand om att dekorera dem. Tillsammans kan ni bestÀmma deras festliga utseende nÀr ni leker med fÀrgglada glasyrer, strössel och lÀckra ansiktsalternativ. Catherine har ocksÄ ett utsökt recept, och hon kan inte vÀnta med att dela det med dig. Tillsammans med Catherine ska du göra nÄgra lÀckra sufganiyot-munkar. Testa dina bakverkskunskaper igen och dekorera dessa smaskiga munkar sÄ fÀrgglada du kan.

Ha en fantastisk tid att spela detta semesterspel för tjejer som kallas BFFs Winter Holidays online pÄ Prinxy.app!

Spelkontroller

  • AnvĂ€nd musen för att interagera.

Liknande spel

HÀr Àr ytterligare tre julspel du borde spela hÀrnÀst:

  1. Sisters Winter Holiday Drama
  2. Winter Sisters modetrender
  3. Frozen Christmas: Extreme House Makeover