BFFs vinterlov on Prinxy

Spelar BFFs vinterlov på Prinxy

Berättelsen om BFFs vinterlov

Kom in på vinterlovet tillsammans med dessa två BFFs! Anna och Catherine gör sig redo för att fira vinterlovet tillsammans med sina familjer, och ni damer är välkomna att vara med! I BFFs Winter Holidays- spel för tjejer hjälper du Anna att dela med sin vän de traditionella julsederna som hennes familj följer, och av Catherine får du lära dig mer om Hanukkah!

Eftersom julen och Hanukkah infaller ungefär samtidigt, beslutade vi på Prinxy.app i år att överraska er damer med detta fantastiska utklädnings- och dekorationsspel som täcker traditionerna för dessa två vinterhelger. Medan julen firas den 25 december och är både en helig religiös högtid och ett världsomspännande kulturellt och kommersiellt fenomen, börjar Hanukkah på kvällen före den 25. Kislev. I den judiska kalendern inträffar Kislev ungefär samtidigt som december. Detta judiska firande inkluderar en serie ritualer som utförs varje dag under hela den åtta dagar långa semestern. Så är du redo att gräva efter mer?

Låt oss sedan börja det roliga med ett utklädningsspel ! Först ska du hjälpa Anna att hitta den perfekta juloutfiten. Fula tröjor, rentofflor, leggings och klänningar med snöflingamönster är Annas val för vintersemestern. Mixa och matcha dina favoritplagg och hitta den perfekta julkänslan för vår tjej. Missa då inte din chans att bläddra igenom Catherines garderob också. Även om den judiska högtiden Hanukkah inte har en traditionell outfit, äger Catherine ett speciellt urval av stjärntryckta tröjor, tofflor prydda med dreidels, leggings och klänningar med menoror som hon älskar att bära under den festliga veckan av den judiska festivalen Ljus. Hjälp henne också att sätta ihop sin outfit med semestertema.

Bra jobbat hittills mina damer! Låt oss nu hjälpa dessa tjejer att dekorera sina hem för vintersemestern. Med Anna dekorerar du en underbar julgran och den öppna spisen och ser till att hennes vardagsrum är fullt julpyntat. Med Catherine kommer du att lära dig hur judar dekorerar sina hem för Hanukkahögtiden. Så fortsätt och häng på kransdekorationer på väggen, hjälp sedan Catherine att välja några presenter till sin familj och bestämma sedan en snygg menorah. Hanukkamenoran är en nio-grenad kandelaber som tänds under semestern för att fira miraklet med Hanukkah, och den ska lysa upp Catherines vardagsrum under semesterperioden.

Ingen vinterlovsförberedelse skulle inte vara komplett utan lite bakning , så var beredd att visa upp dina matlagningsfärdigheter härnäst. Annas mamma bakade sina smaskiga pepparkakor och som alltid är det Anna som har hand om att dekorera dem. Tillsammans kan ni bestämma deras festliga utseende när ni leker med färgglada glasyrer, strössel och läckra ansiktsalternativ. Catherine har också ett utsökt recept, och hon kan inte vänta med att dela det med dig. Tillsammans med Catherine ska du göra några läckra sufganiyot-munkar. Testa dina bakverkskunskaper igen och dekorera dessa smaskiga munkar så färgglada du kan.

Ha en fantastisk tid att spela detta semesterspel för tjejer som kallas BFFs Winter Holidays online på Prinxy.app!

Spelkontroller

  • Använd musen för att interagera.

Liknande spel

Här är ytterligare tre julspel du borde spela härnäst:

  1. Sisters Winter Holiday Drama
  2. Winter Sisters modetrender
  3. Frozen Christmas: Extreme House Makeover