BerÀttelsen om __namn__

Om ni barn letar efter nĂ„got roligt att spela idag, leta inte lĂ€ngre. Vi inbjuder dig att ta marshmallowtestet i detta beroendeframkallande spel som heter Hello Mello . Är du redo att lĂ€ra dig mer?

LĂ„t oss trĂ€ffa vĂ„r huvudperson! Hon heter Mello och Ă€r en lekfull, fluffig, vit marshmallow som kommer att underhĂ„lla dig idag. Utmaningen som Mello ger Ă€r ett skillnadsspel dĂ€r du kan testa dina observationsförmĂ„ga. Enkelt uttryckt, allt du behöver göra nĂ€r du spelar Hello Mello-spelet Ă€r att upptĂ€cka en inkrĂ€ktare i en grupp ludd av samma slag. Det verkliga tricket Ă€r att göra det innan tiden gĂ„r ut. Är du redo för denna uppgift?

LÄt oss sedan börja med Hello Mello-spelet för tjejer! Först mÄste du lÀra dig hur man spelar det. Det finns en steg-för-steg handledning tillgÀnglig i början av spelet, hoppa inte över den. NÀsta, ha en viskning visa upp dina fÀrdigheter. Skanna rutnÀtet fyllt med roliga marshmallows och klicka pÄ den du hittar nÄgot annorlunda, men hÄll ögonen pÄ timern ocksÄ. NÀr du avancerar i spelet blir rutorna i rutnÀtet mindre och mindre, och det kommer att lÀggas till fler och fler marshmallows i det. Vid det hÀr laget blir det Ànnu svÄrare att upptÀcka den olika, men nÀr du har fastnat kan du helt enkelt anvÀnda förstoringsglaset som en hjÀlpande hand. Den finns i det nedre vÀnstra hörnet.

Anledningen till att vi leker med dessa ludd istÀllet för att tillaga dem vid lÀgerelden Àr enkel. Du klarar utmaning efter utmaning för att nÄ Mello dekorationsspelet . För varje ny nivÄ du slutför, blir ett nytt föremÄl tillgÀngligt i Mellos speciella urval av toppings, och du kan anpassa din marshmallows utseende som du vill. GÄ tillbaka till Mello-dekorationsspelet sÄ ofta du kan och försköna din fluffiga vÀn med nya pastellfÀrger, galna kontakter, glasyr och pÄlÀgg som du vÀljer.

Ha en fantastisk tid att spela Hello Mello-spelet för barn online pÄ Prinxy.app!

Spelkontroller

  • AnvĂ€nd musen för att slutföra alla aktiviteter i detta beroendeframkallande spel för pojkar och flickor.

Liknande spel

HÀr Àr ytterligare tre Dress Up-spel du bör kolla in:

  1. Kram en vÀn-dag
  2. Twinchella utmaning
  3. Superstar Kitty Fashion Award