Hej Mello on Prinxy

Spelar Hej Mello på Prinxy

Berättelsen om Hej Mello

Om ni barn letar efter något roligt att spela idag, leta inte längre. Vi inbjuder dig att ta marshmallowtestet i detta beroendeframkallande spel som heter Hello Mello . Är du redo att lära dig mer?

Låt oss träffa vår huvudperson! Hon heter Mello och är en lekfull, fluffig, vit marshmallow som kommer att underhålla dig idag. Utmaningen som Mello ger är ett skillnadsspel där du kan testa dina observationsförmåga. Enkelt uttryckt, allt du behöver göra när du spelar Hello Mello-spelet är att upptäcka en inkräktare i en grupp ludd av samma slag. Det verkliga tricket är att göra det innan tiden går ut. Är du redo för denna uppgift?

Låt oss sedan börja med Hello Mello-spelet för tjejer! Först måste du lära dig hur man spelar det. Det finns en steg-för-steg handledning tillgänglig i början av spelet, hoppa inte över den. Nästa, ha en viskning visa upp dina färdigheter. Skanna rutnätet fyllt med roliga marshmallows och klicka på den du hittar något annorlunda, men håll ögonen på timern också. När du avancerar i spelet blir rutorna i rutnätet mindre och mindre, och det kommer att läggas till fler och fler marshmallows i det. Vid det här laget blir det ännu svårare att upptäcka den olika, men när du har fastnat kan du helt enkelt använda förstoringsglaset som en hjälpande hand. Den finns i det nedre vänstra hörnet.

Anledningen till att vi leker med dessa ludd istället för att tillaga dem vid lägerelden är enkel. Du klarar utmaning efter utmaning för att nå Mello dekorationsspelet . För varje ny nivå du slutför, blir ett nytt föremål tillgängligt i Mellos speciella urval av toppings, och du kan anpassa din marshmallows utseende som du vill. Gå tillbaka till Mello-dekorationsspelet så ofta du kan och försköna din fluffiga vän med nya pastellfärger, galna kontakter, glasyr och pålägg som du väljer.

Ha en fantastisk tid att spela Hello Mello-spelet för barn online på Prinxy.app!

Spelkontroller

  • Använd musen för att slutföra alla aktiviteter i detta beroendeframkallande spel för pojkar och flickor.

Liknande spel

Här är ytterligare tre Dress Up-spel du bör kolla in:

  1. Kram en vän-dag
  2. Twinchella utmaning
  3. Superstar Kitty Fashion Award