Hassel och mammas recept: Pecannötpaj on Prinxy

Spelar Hassel och mammas recept: Pecannötpaj pÄ Prinxy

BerÀttelsen om __namn__

Hazel och mammas matlagningsserie fortsĂ€tter med ett helt nytt Ă€ventyr. Den hĂ€r gĂ„ngen var Hazel pĂ„ humör för en lĂ€cker höstpaj, och hennes mamma kommer att överraska henne med en lĂ€cker Pecannötpaj. Du kan lĂ€ra dig nĂ„gra fantastiska baktips frĂ„n Hazels mamma i detta onlinematlagningsspel för flickor. Är du redo att ge det ett försök? Kom sedan igĂ„ng med Hazel And Mom's Recipes: Pecan Pie- spel för tjejer och lĂ€r dig hur du gör denna smaskiga dessert pĂ„ egen hand!

Pecannötpaj Àr en traditionell all-amerikansk Thanksgiving - dessert och anses vara en specialitet i södra USA. Den serveras vanligtvis med vispgrÀdde eller en kula glass, men Hazel föredrar majssirap för henne. Det Àr egentligen en smaksak, men lÄt oss lÀra oss hur man gör det först, och sedan kan vi bestÀmma toppingen. SÄ kavla upp Àrmarna, tvÀtta hÀnderna och var beredd pÄ en rolig matlagningskurs! Det finns fyra viktiga steg som du mÄste slutföra nÀr du spelar matlagningsspelet Hazel And Mom's Recipes: Pecan Pie online pÄ Prinxy.app. Komplettera dem alla för att lÀra dig hur du gör den bÀsta pekannötspajen nÄgonsin tillsammans med dessa tvÄ ikoniska karaktÀrer.

LÄt oss sedan göra pajskalet. I detta onlinematlagningsspel kommer Hazel's Mom att anvÀnda en fÀrdiggjord smörbakelse. Du kan köpa den frÄn en lokal stormarknad, eller sÄ kan du göra den pÄ egen hand. Men oavsett ursprunget pÄ bakverket, se till att du fyller i de tunna vecken vÀl för att se till att pajskalet bakas perfekt. Innan du sÀtter in pajen i ugnen, fyll plÄten med bakbönor och grÀdda skalet i 15-20 minuter tills sidorna stelnat. LÄt svalna och gör under tiden pajfyllningen.

Dra och slÀpp de torkade ingredienserna i en stor skÄl och blanda dem vÀl. TillsÀtt gradvis Àggen, vaniljextraktet, rör igenom pekannötterna och hÀll sedan blandningen i tÄrtformen. SÀtt in pajen i ugnen igen och grÀdda den igen tills den blir gyllenbrun. TÀnk pÄ att fyllningen ska vackla lite i mitten nÀr den skakas. LÄt den svalna i tunnan i minst 1 timme. Servera den sedan med majssirap och lite extra pekannötter.

Njut av att spela Hazel And Mom's Recipes: Pecan Pie matlagningsspel för tjejer online pÄ Prinxy.app!

Spelkontroller

  • AnvĂ€nd musen för att interagera.

Liknande spel

HÀr Àr ytterligare tre bakspel du bör kolla in:

  1. Kittys bageri
  2. Milkshake Café
  3. Bakning överraskning