Hassel och mammas recept: Pecannötpaj on Prinxy

Spelar Hassel och mammas recept: Pecannötpaj på Prinxy

Berättelsen om Hassel och mammas recept: Pecannötpaj

Hazel och mammas matlagningsserie fortsätter med ett helt nytt äventyr. Den här gången var Hazel på humör för en läcker höstpaj, och hennes mamma kommer att överraska henne med en läcker Pecannötpaj. Du kan lära dig några fantastiska baktips från Hazels mamma i detta onlinematlagningsspel för flickor. Är du redo att ge det ett försök? Kom sedan igång med Hazel And Mom's Recipes: Pecan Pie- spel för tjejer och lär dig hur du gör denna smaskiga dessert på egen hand!

Pecannötpaj är en traditionell all-amerikansk Thanksgiving - dessert och anses vara en specialitet i södra USA. Den serveras vanligtvis med vispgrädde eller en kula glass, men Hazel föredrar majssirap för henne. Det är egentligen en smaksak, men låt oss lära oss hur man gör det först, och sedan kan vi bestämma toppingen. Så kavla upp ärmarna, tvätta händerna och var beredd på en rolig matlagningskurs! Det finns fyra viktiga steg som du måste slutföra när du spelar matlagningsspelet Hazel And Mom's Recipes: Pecan Pie online på Prinxy.app. Komplettera dem alla för att lära dig hur du gör den bästa pekannötspajen någonsin tillsammans med dessa två ikoniska karaktärer.

Låt oss sedan göra pajskalet. I detta onlinematlagningsspel kommer Hazel's Mom att använda en färdiggjord smörbakelse. Du kan köpa den från en lokal stormarknad, eller så kan du göra den på egen hand. Men oavsett ursprunget på bakverket, se till att du fyller i de tunna vecken väl för att se till att pajskalet bakas perfekt. Innan du sätter in pajen i ugnen, fyll plåten med bakbönor och grädda skalet i 15-20 minuter tills sidorna stelnat. Låt svalna och gör under tiden pajfyllningen.

Dra och släpp de torkade ingredienserna i en stor skål och blanda dem väl. Tillsätt gradvis äggen, vaniljextraktet, rör igenom pekannötterna och häll sedan blandningen i tårtformen. Sätt in pajen i ugnen igen och grädda den igen tills den blir gyllenbrun. Tänk på att fyllningen ska vackla lite i mitten när den skakas. Låt den svalna i tunnan i minst 1 timme. Servera den sedan med majssirap och lite extra pekannötter.

Njut av att spela Hazel And Mom's Recipes: Pecan Pie matlagningsspel för tjejer online på Prinxy.app!

Spelkontroller

  • Använd musen för att interagera.

Liknande spel

Här är ytterligare tre bakspel du bör kolla in:

  1. Kittys bageri
  2. Milkshake Café
  3. Bakning överraskning