Oh My Goth on Prinxy

Spelar Oh My Goth på Prinxy

Berättelsen om Oh My Goth

Tiden för modern häxkonst är äntligen här - och vi älskar det. Vårt helt nya utklädningsspel för flickor , Oh My Goth , kommer att lära dig allt om den fantastiska och mystiska nyckfulla modetrenden som hexar TikTok.

Så har du någonsin velat bli goth men aldrig vetat var du ska börja? Du behöver inte vara medlem i klubben eller ha svarta naglar, eller bära en cape. Modespelet Oh My Goth visar att det finns många sätt att uttrycka din gotiska stil. Låt dig inspireras av den här nya trenden som uppstod ur kollisionen mellan gotiska och nyckfulla stilar. Den smälter samman koder från 80-talets gotiska stil med surrealistiska undanflykter inspirerade av sagor och filmiskt mörker. Gotiska, grunge och gothfied modetrender behöver inte vara begränsade till gatorna, det är därför vi är här för att lära dig allt om deras estetik och hur du integrerar dem i din garderob. Är du redo att utforska den mörkare sidan av mode?

Varsågod och välj din favoritdräkt för vår coola tjej Arya. Låt oss börja titta på hennes breda urval av whimsigoth-kläder när du spelar detta roliga modespel online på Prinxy.app. Från korsettklippta toppar och lösa blusar med delikata broderier, svarta spetsbyxor och kjolar till lysande, majestätiska klänningar med klockärmar, du kan välja din favoritoutfit att klä upp henne med. Komplettera den vinnande outfiten med måneörhängen, en stor gloppy hatt och en crocket-handväska. Är du redo för mer?

Som trendinspirerad kvinna vet Violet allt om att klä sig utanför boxen. Chicsters garderob sträcker sig från djärv och svart till mörkröd och lekfull med en hint av mörka gotiska vibbar som fångar essensen av hennes unika modestil. Hennes signaturutseende är lätt att replikera genom att lägga till en finurlig touch till dina avslappnade affärskläder eller med en edgy svart klänning i läder och örhängen för en utekväll på klubben. Hon är vår andra modell i vårt goth -utklädningsspel , så se till att välja något enastående åt henne.

Sist men inte minst har vi Lina. Hon är en riktig gothprinsessa, vilket betyder att hon gillar att bära svarta och läderplagg, men hon har också en flickaktig sida. Därför hittar du några färgade klädesplagg och animetryck i hennes garderob. Välj bland allt tillgängligt i vårt TikTok-spel att klä upp Lina med. För en komplett #fairycore-look, våga kika på de mörka sminkalternativen som finns på vårt goth -sminkspel för tjejer.

Ha det bra när du spelar Oh My Goth- utklädningsspelet online på Prinxy.app!

Spelkontroller

  • Använd musen för att bläddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer.

Om du gillar det här spelet kan du även prova andra modespel   av Prinxy.app:

  1. TikTok Urban Fashion
  2. E-tjejer Transformation
  3. TikTok-trender: Pojkvänsmode