BerÀttelsen om __namn__

Tiden för modern hÀxkonst Àr Àntligen hÀr - och vi Àlskar det. VÄrt helt nya utklÀdningsspel för flickor , Oh My Goth , kommer att lÀra dig allt om den fantastiska och mystiska nyckfulla modetrenden som hexar TikTok.

SĂ„ har du nĂ„gonsin velat bli goth men aldrig vetat var du ska börja? Du behöver inte vara medlem i klubben eller ha svarta naglar, eller bĂ€ra en cape. Modespelet Oh My Goth visar att det finns mĂ„nga sĂ€tt att uttrycka din gotiska stil. LĂ„t dig inspireras av den hĂ€r nya trenden som uppstod ur kollisionen mellan gotiska och nyckfulla stilar. Den smĂ€lter samman koder frĂ„n 80-talets gotiska stil med surrealistiska undanflykter inspirerade av sagor och filmiskt mörker. Gotiska, grunge och gothfied modetrender behöver inte vara begrĂ€nsade till gatorna, det Ă€r dĂ€rför vi Ă€r hĂ€r för att lĂ€ra dig allt om deras estetik och hur du integrerar dem i din garderob. Är du redo att utforska den mörkare sidan av mode?

VarsĂ„god och vĂ€lj din favoritdrĂ€kt för vĂ„r coola tjej Arya. LĂ„t oss börja titta pĂ„ hennes breda urval av whimsigoth-klĂ€der nĂ€r du spelar detta roliga modespel online pĂ„ Prinxy.app. FrĂ„n korsettklippta toppar och lösa blusar med delikata broderier, svarta spetsbyxor och kjolar till lysande, majestĂ€tiska klĂ€nningar med klockĂ€rmar, du kan vĂ€lja din favoritoutfit att klĂ€ upp henne med. Komplettera den vinnande outfiten med mĂ„neörhĂ€ngen, en stor gloppy hatt och en crocket-handvĂ€ska. Är du redo för mer?

Som trendinspirerad kvinna vet Violet allt om att klÀ sig utanför boxen. Chicsters garderob strÀcker sig frÄn djÀrv och svart till mörkröd och lekfull med en hint av mörka gotiska vibbar som fÄngar essensen av hennes unika modestil. Hennes signaturutseende Àr lÀtt att replikera genom att lÀgga till en finurlig touch till dina avslappnade affÀrsklÀder eller med en edgy svart klÀnning i lÀder och örhÀngen för en utekvÀll pÄ klubben. Hon Àr vÄr andra modell i vÄrt goth -utklÀdningsspel , sÄ se till att vÀlja nÄgot enastÄende Ät henne.

Sist men inte minst har vi Lina. Hon Àr en riktig gothprinsessa, vilket betyder att hon gillar att bÀra svarta och lÀderplagg, men hon har ocksÄ en flickaktig sida. DÀrför hittar du nÄgra fÀrgade klÀdesplagg och animetryck i hennes garderob. VÀlj bland allt tillgÀngligt i vÄrt TikTok-spel att klÀ upp Lina med. För en komplett #fairycore-look, vÄga kika pÄ de mörka sminkalternativen som finns pÄ vÄrt goth -sminkspel för tjejer.

Ha det bra nÀr du spelar Oh My Goth- utklÀdningsspelet online pÄ Prinxy.app!

Spelkontroller

  • AnvĂ€nd musen för att blĂ€ddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer.

Om du gillar det hĂ€r spelet kan du Ă€ven prova andra modespel   av Prinxy.app:

  1. TikTok Urban Fashion
  2. E-tjejer Transformation
  3. TikTok-trender: PojkvÀnsmode